Pramonininkai išrinko socialiai atsakingiausius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) ketvirtadienį pagerbė socialiai atsakingas bendroves. Atsakingiausia 2016 m. KPA įmone tapo Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija. Tarp keturių nominantų – ir socialinė įmonė.

Šeštą kartą vykusio KPA atsakingo verslo konkurso tikslas – pagerbti įmones, kurios praėjusiais metais padarė didžiausią pažangą auginant verslą, rūpinantis darbuotojais ir aplinka, plėtojant visuomenines iniciatyvas. Dėl keturių nominacijų šiemet varžėsi 12 asociacijos įmonių.

"Net neabejoju, jog dauguma KPA įmonių augina socialinę atsakomybę ir yra nusipelniusios pagarbos bei pripažinimo, tačiau konkursas tam ir skirtas, kad išrinktumėme metų stipriausiuosius. Sveikinu šiandienos laimėtojus ir linkiu nesustoti auginant atsakingą verslą, darant gerus darbus", – džiaugėsi KPA prezidentas Viktoras Adomaitis.

Sparčiausiai 2016 m. auginusiai verslą įmonei – saugos tarnybai "Argus" – atiteko apdovanojimas "Už atsakingą verslą".

Labiausiai savo įmonės darbuotojais besirūpinančiai socialinei įmonei "Regseda" teko apdovanojimas "Už darbuotoją".

Daugiausia dėmesio skyrusi visuomeninėms ir socialinėms iniciatyvoms Smiltynės perkėlos bendrovė nuskynė apdovanojimą "Už mūsų Klaipėdą".

Pagrindinį apdovanojimą "Atsakingiausia KPA įmonė 2016" pelnė daugiausia balų vertinimo lentelėje surinkusi Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija.

Ypatingi apdovanojimai įmonių vadovams įteikti vakar vykusio metinio KPA narių susirinkimo metu.

Įmonėms įteikti juvelyro Vido Bizausko pagaminti apdovanojimai – planketės-koliažai.

Nominacijos pavadinimas išrašytas sidabrinėje plokštelėje, kuri prie planketės pritvirtinta gryno aukso kniedėmis. Nominacija įrėminta į tūrinius aukso spalvos rėmus su nominuojamos įmonės pavadinimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sėkmės p. Vaitkui

sėkmės p. Vaitkui portretas
Argi Lietuva kovojo dėl Klaipėdos tik dėl jūros grožio? Ne. Ji kovojo, kad turėtų uostą. Ir ne burlaivių, luotų, o tikrą, šiuolaikinį, modernų uostą. Meras su savo komanda nori tik gėrėtis jūra. Suprantama, jis nori gyventi miške.

Vietinis

Vietinis portretas
Kas tas uostas KLAIPEDAI !!! Dideles algos, daug dirbanciu vietiniu!- vergove Miestui triuksmas dulkes ir naftos dvokas, prasti keliai, iskirsti miskai jau greitai Didieji pinigai ne Klaipedoje lieka Uostui tik uostas rupi kur mazuju laivu prieplauka, buriavimo mokykla ar kitos juros pramogos ....

jo uostas

jo uostas portretas
"socialiai atsakingiausias" - tik iškirs šiek tiek miško ir iškels šiek tiek melnragiškių
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių