Prašo išsakyti nuomonę apie valdininkus

Gyventojai kviečiami išsakyti savo nuomonę apie prašymų nagrinėjimo ir savivaldybės darbuotojų aptarnavimo kokybę. Dalyvauti apklausoje miestiečiai gali iki gegužės 31 d.

Išsakyti savo nuomonę galima raštu, pildant Asmenų prašymų nagrinėjimo ir aptarnavimo vertinimo anketą Klaipėdos savivaldybės pastate, esančiame Liepų g. 11.

Pastaroji patalpinta ir savivaldybės internetinėje svetainėje www.klaipeda.lt. Anketą galima rasti tinklapio tituliniame puslapyje, aktyvavus nuorodą „Įvertinkite paslaugų kokybę“.

Domimasi, ar respondentas pakankamai informuotas apie savivaldybės darbo laiką, ar patogus priėmimo laikas, ar tenka ilgai laukti priėmimo pas savivaldybės skyrių, vieno langelio specialistus.

Taip pat prašoma įvertinti, ar priėmęs darbuotojas atidžiai išklausė interesantą, ar tiksliai buvo atsakyta į pateiktą klausimą ar prašymą ir per kiek laiko gautas atsakymas.

Paprašyta nurodyti, ar interesantas buvo informuotas apie veiksmus, kurių imtasi, sprendžiant jo klausimą. Įvardinti prašoma ir klausimo ar prašymo, dėl kurio kreiptasi sritį.

Asmenų prašymų nagrinėjimo ir aptarnavimo vertinimo apklausos rezultatai bus skelbiami savivaldybės interneto svetainėje www.klaipeda.lt.


Šiame straipsnyje: Klaipėdasavivaldybėapklausa

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuva

Lietuva portretas
lietuviams ir.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių