Prekeiviai persikelia į laikinas prekyvietes

Naujajame turguje – ilgai laukti pokyčiai. Jau pirmadienį lauko prekyvietėje ims plušėti darbininkai.

Šiomis dienomis klaipėdiečių dėmesį patraukė prie Naujojo turgaus atsiradusios baltos palapinės.

Skelbiama, kad prieš pagrindinę prekybinę halę sumontuotos palapinės – laikinosios prekyvietės, kur perkeliami pramoninėmis prekėmis prekiaujantieji.

Šie prekeiviai į laikinąsias prekybos vietas persikelia todėl, kad jau šį pirmadienį pradedami lauko prekyvietės rekonstrukcijos darbai.

Viliamasi, kad po rekonstrukcijos pastebimai pagerėsiančios prekeivių darbo sąlygos į turgavietę privilios dar daugiau norinčiųjų čia dirbti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

turgus

turgus portretas
Dar kilo klausymas? kaip galima miesto centre statybines atliekas sandeliuot ???? kur mūsų leberalai???

Turgaus prekeive

Turgaus prekeive portretas
Tesinys Antrumo teises pasirinkti vietas tures kas susimokes is karto uz 3 men .Visus istiko trumpalaikis sokas , kitokio pasirinkimo ..taip pasiule nusipirkt savo palapines.Dideli pinigai ,labai , mes juk tik smulkieji verslininkai .suzlugdyti juk be musu ne bus ir jusu.O kur garantija del pacios savos rytojaus. ?????? Uzeikit mieli Klaipedieciai paziuret uz ka mes mokesim nei sveisos ,nei vandens , o kvadratura ? kaip suns buda.Klaipedos Savivaldybe norime pagalbos ir zmoniskumo PRASOM LABAI LABAI

Turgaus prekeive

Turgaus prekeive portretas
Turgavieteje prekiauju ne vienerius metus .labai daug galiu parasyti kas vyksta kasdienybeje . Musu Turgaus vadovybej garbes neduos sis mano straipsnis . Valytoja viena visai teritorijai , , tuoletai nesvarus ,smirdantis ,nors sedi moteryte kojnes mezga ir is nedarbuotoju pinigelius renka .kurie tikrai nori svaros.Elekta nusutvarkyta ,teko tamsoje prekiauti ir ne viena karta , vykstant statybos darbams mus neperspeje sviesos nebuvo puse dienos . Taip neteisinga .Menesiui moku 220 euru , tai labai dideli pinigai , Uz butus maziau mokame kur turime siluma ir t.t . Ir stai atejo diena kai turgaus vadovai kviecia i susirinkima kur skirstis vietas i naujas baltas palapines .Per dvi palapines 40 vietu , suporantama kad visiems neuzteks . Samysis tarp musu tikrai buvo ,nerimas visus aplanke . IR VIETAS PIRMUMO EILEJ GAUS TIE KURIE SUSIMOKES UZ PUSE METU , tai 10,50 dienai is 6 men viso 1890 euro (ne cento tikslumu) neiskaiciuojant ne vienos nedarbo dienos per 6 men. tesinys ...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių