Prekeivius atleis nuo rinkliavos

Laivų parado metu vyksiančios mugės prekeiviai tradiciškai bus atleisti nuo rinkliavos. Tam ketvirtadienį pritarė miesto taryba.

Tradicinis Laivų paradas, kuris skelbia pramoginės laivybos sezono pradžią, šiemet vyks gegužės 19 d. Šventės metu organizuojama ir mugė.

Savo dirbinius pastarojoje paprastai pristato amatininkai, tautodailininkai, liaudies meistrai, tautinio ir kultūrinio paveldo atstovai. Mugės metu prekiaujama rankdarbiais, tautodailės ir dailės dirbiniais, kaimiškais maisto produktais. Siūlomos ir kitos paslaugos.

Nuo rinkliavos bus atleista 50 prekybininkų ir paslaugų teikėjų. Tokia lengvata nebus taikoma prekiaujantiems alkoholiniais gėrimais.

Manoma, kad tokia nuolaida padės pritraukti daugiau miestiečių ir svečių dalyvauti mugėje. Taip pat pakviesti geriausius senųjų amatų puoselėtojus, patyrusius tautodailininkus, kulinarinio paveldo atstovus, kitus paslaugų teikėjus.

Tokia lengvata suteikiama ir Kaziuko mugėje, kalėdiniu laikotarpiu prekiaujantiems asmenims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
PAGRINDINIŲ PINIGŲ PASKIRSTYMAS (walterchristine001@gmail.com) whatsapp: 001-484-831-7681 Turiu kapitalą, kuris bus naudojamas trumpalaikiam ir ilguoju laikotarpiu paskolinti nuo 2000 iki 900 000 eurų visiems, kurie nori gauti šią paskolą. 2% palūkanų per metus pagal parengtą sumą, nes būtent aš nesu pažeidęs grąžinimo aktą. Galite mokėti maksimumą nuo 3 iki 25 metų, priklausomai nuo pasiruošimo kiekio. Tai yra už jus matyti mėnesinius mokėjimus. Aš prašau jus kaip ranka rašytą patvirtintą skolos pripažinimo ir net kai kuriuos dokumentus pateikti. Conctatti: walterchristine001@gmail.com Conctatti: walterchristine001@gmail.com

Rasa

Rasa portretas
O kada mane atleis nuo mokesčių?

Juzė

Juzė portretas
tai gal ir astronomines kainos mažes
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių