Prekybos centre Klaipėdoje bandė nusižudyti vyras? (papildyta)

Sekmadienį popiet Klaipėdos prekybos ir pramogų centre "Akropolyje" smalsuolių minią sutraukė keistai besielgiantis ir rėkiantis vyras.

Incidentas įvyko apie 14 val. prekybos centre "Akropolis, parduotuvėje "Maximoje". Pirkėjai stebėjo, kaip ant prekėms į lentynas dėlioti skirtų kopėčių užsilipęs vyras garsiai rėkavo. Aplinkui būriavosi didelė smalsuolių minia.

Nuaidėjus šūviui, vyras nukrito žemyn. Susispietę žmonės spėjo, kad prieš rėksnį buvo panaudotas elektrošokas. Policijos pareigūnų iš parduotuvės tempiamas vyras garsiai rėkė.

Įvykį stebėję žmonės garsiai svarstė, kad vyras greičiausiai bandė nusižudyti.

Policijos pareigūnus iškvietė prekybos centro apsaugos darbuotojai, paskambinę bendruoju pagalbos telefonu 112. Jie nurodė, kad prekybos centre vyras šlaistosi su peiliu ir grasina aplinkiniams.

Vyras iš pradžių buvo nuvežtas į Klaipėdos vaikų ligoninę. Mat jis prisistatė esąs 17 metų.

Vėliau, išsiaiškinus, kad vyras gali būti pilnametis, jis pervežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Papildyta

Greitosios medicinos pagalbos atstovė negalėjo pasakyti dėl kokios priežasties pacientas nuvežtas į ligoninę. Rimtų sužalojimų jam esą nenustatyta. Nors vyras buvo gana neramus ir itin sujaudintas.    

Prekybos centro "Akropolis Klaipėdoje valdytojas Ovidijus Zibulis sakė, kad vyras greičiausiai norėjo pasirodyti bei sulaukti aplinkinių dėmesio.

Policijos pareigūnams sąmyšį sukėlęs vyras yra žinomas. Įtariama, kad jis yra nestabilios psichikos.

Prekybos centro apsaugos darbuotojai aptvėrė vietą, kad būtų saugu lankytojams, kol sulaukė policijos ekipažo. Valdytojas patikino, kad inicidentas buvo išspręstas gana operatyviai, vos per 15 minučių.

Pasak O. Zibulio, toks įvykis prekybos ir pramogų centre – pirmas.


Šiame straipsnyje: Klaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

aa

aa portretas
nuveze i vaiku ligonine.. normaliai

klausimas dar

klausimas dar portretas
kad pasako kad bando nusizuditi tai dar nereiskia kad tai tiesa o gal lanko koki aktoriu buureli

bu

bu portretas
Pats maciau kaip prasidejo viskas, persoko per vitrinas (ten kur slotos maximoj) pasiciupo peili kur pardavejos pjausto suri ,ir istate sau i pilva tipo pasipjausiu tuoj,subego apsauga tada uzlipo ant saldytuvu ta peili pasiemes ir gasdino zmones, atvaivo policijos 3 ekipazai kokie ,tai jis ten virsuj atsisedes, pacukas filmu prisiziurejas vos ne malunsparnio prase . krc apsitorcines is po tiestu ir selu suisuko smegenine.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių