Pretenduos į apdovanojimą

Klaipėdos miesto taryba pasiūlė pretendentą Lietuvos savivaldybių asociacijos „Auksinės krivūlės riterio“ apdovanojimui. Bendru sutarimu pritarta tarybos nario Vytauto Čepo kandidatūrai.

Lietuvos savivaldybių asociacijos „Auksinės krivūlės riterio“ apdovanojimo tikslas – pagerbti asmenis, nusipelniusius Lietuvos savivaldai, jos plėtrai ir stiprinimui.

„Šio žmogaus nuopelnai Klaipėdai ir Lietuvai yra akivaizdūs“, – teigė siūlymą miesto tarybai teikęs meras Vytautas Grubliauskas.

„O toje krivūlėje yra daug aukso ar mažai?“ – šmaikštavo tarybos narys Rimantas Taraškevičius.

V.Grubliauskas pastebėjo, kad klausimas – geras: „Bet kuriuo atveju apdovanojimas taps miesto nuosavybe.“

Miesto tarybai bendru sutarimu pritarus V.Čepo kandidatūrai apdovanojimui gauti, V.Grubliauskas teigė, kad dabar reikės įtikinti Lietuvos savivaldybių asociacijos valdybą, jog šis žmogus tikrai to vertas.

„Nesmagu, jei mes pasiūlysime, o asociacija nepritars“, – atviravo meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Čia vadinamam gerbiamam Čepui apdovanojimas už savivaldybėje neteisėtai laikomos milicininkės A.Staponkienės, kuri yra buvusio Klp. komunistų partijos 1-jo sekretoriaus V.Baublio sesuo. Tegyvuoja komunistų partija ir drg. Čepas, Uraa tovar išči.

Mėta

Mėta portretas
O Tauragės valdžiažmogiai pasiūlė nusikalstamas veikas susidorojant su persekiojamais piliečiais įvykdžiusį valdžiažmogį, Stalino laikai sugrįžta, okupacija nesibaigė, tik dabar vykdoma ne su 2 metrų šautuvais, o moderniau..

Joris

Joris portretas
Galetumet gal bent kelis Klaipedai gerus Cepo darbus isvardint? As tik dabar sito subines su ausim isverstom akim aiskinimus, kad uz kanceliarinems reikmems skirtus pinigus visai pelnytai savo kelionem is uzmiescio namu i Savivaldybe leidziantis...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių