Prie autobusų stotelių – daugiau suoliukų

Uostamiestyje prie kai kurių autobusų paviljonų pastatyta papildomų suoliukų. Juos nuspręsta įkurdinti ten, kur viešojo transporto laukia daugiau žmonių. Nors nauji suoleliai atsirado dar visai neseniai, tačiau jau spėjo tapti niokotojų taikiniu.

 

Keliose Klaipėdos autobusų stotelėse viešojo transporto laukti tapo patogiau, mat čia įkurdinta naujų suoliukų.

"Nupirkome papildomai ir paskirstėme, kur trūko. Jie statomi ne pačiuose paviljonuose, o šalia jų", – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova.

Pašnekovės teigimu, nauji suoleliai pastatyti tose autobusų sustojimo vietose, kur paprastai viešojo transporto laukia daugiau žmonių.

To paties skyriaus vyriausioji specialistė Ieva Lenkauskienė vardijo, kad nauji suolai jau išdygo "Menų fakulteto", "Skulptūrų parko", "Juodkrantės", "Naujojo Sodo" ir "Liepų" stotelėse.

Visiems suolams nupirkti iš miesto biudžeto prireikė 720 eurų.

Nors suoleliai išdygo visai neseniai, kai kurie jų jau spėjo tapti vandalų taikiniu.

Gyventojai pastebi, jog "Juodkrantės" stotelėje suoliukas, nors ir nežymiai, tačiau jau yra kiek apgadintas – panašu, kad jis buvo išraižytas smailiu daiktu.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja pripažino, kad tokie incidentai nėra itin dažni, tačiau kartkartėmis užfiksuojami.

"Tai nėra masinis reiškinys, tačiau, kaip bebūtų gaila, vis dar pasitaiko", – teigė I.Nachčiunova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
rasykit apie Kauno miesta, apie sio miesto stoteles ir jose esancius meralinius suolus, kuriu niekaip nesugeba padengti medziu. Lai savivaldybes ponai pasedi ant tu suoliuku. Siknas nusals
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių