Prie gelbėjimo stoties atsiras pievelė

Nors gamta, tik startavus kalendoriniam rudeniui, užbaigė paplūdimių sezoną, prižiūrėtojai nesėdi sudėję rankų. Antrosios Melnragės paplūdimyje, prie centrinės gelbėjimo stoties, tvarkoma aplinka.

Iki šiol šioje vietoje buvo sienelė. Pasak biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus Virginijaus Urbono, ši buvo jau susidėvėjusi, pakrypusi.

„Matėme, kad sienelė žiemos neatlaikys. Tad ėmėmės veiksmų“, – pasakojo vadovas.

Senoji sienelė buvo išmontuota. Nauja buvo suformuota iš blokelių. Ant viršaus buvo atvežta ir išpilta juodžemio. Bus pasodinta žolė.

„Šioje vietoje atsiras pievelė, skverelis. Aplinka bus gražesnė. Daug žmonių dirba. Norime pabaigti, kol neprasidėjo lietūs“, – penktadienį tvirtino direktorius.

V. Urbonas pasakojo, kad ateityje pievelėje gal bus pastatyti suolai atsiėsti žmonėms ar pasodintos pušys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodel

kodel portretas
Kodėl Urbonas nepradejo ir miesto gatviu tvarkyti ,asfaltuoti .Praktiskai jau visko emesi ir pirtis nuomoja ,ir tualetus prižiuri ,ir medinius takus tiesia ,ir laiptus kala ,ir gelbejimo darbus atlieka ,ir vaiku zaidimo aiksteles irengineja ,ir paplūdimius valo ,sportinius irenginiais irenginaiis rupinasi .....žodžiu visu galu meistras

gt

gt portretas
Manau neadekvaciai skirstomos gal but net ir ne pagal paskirti naudojamos ar net plaunamos biudzetines lesos. Labai akcentuojamas lesu skyrimas smiltynes gelbejimo stoties bei antrosios melnrages aplinkai tvarkyti kur savivaldybe turi irengusi pirtis. Kas nesa pelna jai paciai, taip paliekant kitas vietoves netvarkytas.

Melnragės ruonis

Melnragės ruonis portretas
Geriau Pirmoje Melnragėje pastatykite stacionarią gelbėjimo stotį, o ne šuns būdą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių