Prie Luksto „Tvarka ir teisingumas“ partiečiai kūrė didžiausią ES vėliavą

Dvyliktą kartą į tradicinį sąskrydį prie Luksto ežero, greta Varnių susirinkę partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariai šiemet sukūrė didžiausią Lietuvoje gyvą Europos Sąjungos vėliavą.

Tūkstantį mėlynų ir 12 geltonų skėčių išskleidę bendrapartiečiai sukūrė įspūdingo dydžio vėliavą. Tai suvienijo iškylautojus, nors jų stovyklavietėje prie Varnių susirinko keliskart daugiau, nei reikėjo rekordui pasiekti. Vėliavos kraštinės siekė 30 ir 55 metrus, o jos plotas - 1650 kvadratinių metrų.

Tokiu būdu paminėtas Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungoje.

Kaip ir kasmet iš visos Lietuvos į Žemaitiją suvažiavę partijos nariai dvi dienas ketina išradingai ir smagiai drauge leisti laiką.

Prieš sąskrydžio atidarymą partijos „Tvarka ir teisingumas“ taryba susirinko į posėdį. Jame patvirtintas 2014 metų rinkimų į Europos parlamentą štabo vadovas. Juo tapo Seimo narys Kęstas Komskis.

Sąskrydžio dalyviai priėmė rezoliuciją, kurioje be kita ko Lietuvos piliečiai kviečiami aktyviai raginti politikus surengti privalomąjį referendumą ir gauti tautos mandatą dėl euro įvedimo.

Po oficialiosios sąskrydžio dalies stovyklaujantys bendrapartiečiai varžėsi sporto varžybose, visų keturių Lietuvos regionų atstovai virė skaniausią sriubą, vaišinosi, bendravo ir klausėsi smagaus koncerto.

„Ko ne kasmet svarstome, ar nereikėtų pasirinkti kokios kitos vietos sąskrydžiui, bet kaskart prieiname išvados, kad vėl rinksimės prie Luksto. Čia jaučiamės smagiausiai. Kasmet sugalvojame ką nors įspūdingo daryti drauge. Šįkart kūrėme vėliavą, šis rekordas rodo mūsų vienybę ir jėgą“, - teigė partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas, Europos Parlamento narys Rolandas Paksas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
NERAŠYKITE IR NEKOMENTUOKITE SAVO KLEDESIU -LANDSBERGINIAMS ATEINA GALAS

skola

skola portretas
uzsienyje partijos issilaiko save, pas mus is mokesciu moketoju pinigu ir duokliu is verslininku.su musu pinigais galima ir dar didesni rengini surengt...arba vaiku namams kazka gero padaryt.tik kzkodel partijos tuo neuzsiima...

Geriau paskaitykite

Geriau paskaitykite portretas
kas dedasi Klaipėdoje: http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/aktualijos/kieno-rankomis-bandyta-ibrukti-rekordini-kysi.htm
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių