Prieglobstį rado po policijos laiptais

Namų netekęs vyras prieglobstį rado po pastato, kuriame anksčiau buvo policijos komisariatas, laiptais. Benamis kontrolieriams prisipažino, kad čia praleidžia naktis.

Vyras buvo blaivus

Apie tai, kad po vadinamajame Pempininkų mikrorajone esančio pastato, kur anksčiau buvo įsikūrusi ir policija, laiptais apsigyveno benamis, kontrolieriams pranešė gyventojai.

Atlikdami patikrinimą kontrolieriai toje vietoje sutiko garbaus amžiaus vyrą. Šis neslėpė, kad ateina pernakvoti po laiptais.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys pasakojo, kad vyras buvo tvarkingas, nuo jo nesklido alkoholio kvapas.

"Nors nelabai gražu, kad vyras miega po laiptais, tačiau tuo metu jis nepažeidė jokios tvarkos. Pakalbėjome, pasiūlėme kreiptis į nakvynės namus ir ten įsikurti. Vyras sakė, kad apie tokią galimybę žino. Tačiau tvirtino, kad nakvynės namai jam per toli. Mūsų tikslas nėra tik bausti žmones, bet ir padėti jiems", – pasakojo vedėjas.

Dukra išvarė iš namų

V.Valio teigimu, bus kreipiamasi į savivaldybės Socialinės paramos skyrių, siekiant išsiaiškinti, kaip galima padėti šiam žmogui.

Kitų patikrinimų metu kontrolieriai žadėjo ir toliau užsukti į šią vietą.

Tai ne pirmas panašus skundas. Anksčiau buvo gautas pranešimas iš Baltijos prospekto gyventojų, jog po balkonu taip pat gyvena vyras.

"Tą kartą paaiškėjo, kad dukra savo tėvą išvarė iš namų, nors butas jam ir priklauso, o šis apsigyveno po balkonu", – prisiminė vedėjas.

Už mašinas – protokolai

Per praėjusią savaitę vykusį vakarinį patikrinimą kontrolieriai lankėsi vietose, dėl kurių sulaukia skundų, kad girtaujama, netinkamai vedžiojami šunys, lankosi asocialūs asmenys, neleistinose vietose statomi automobiliai.

Apsilankyta Sąjūdžio parke, kur skundžiamasi masiniu girtavimu. Čia esančioje Parko gatvėje nuolat neleistinose vietose statomi automobiliai prie pastato, kuriame veikė "Vaivos" kino teatras.

"Nors patikrinimų metu šiose vietose nuolat nustatydavome pažeidimų, šį kartą jų nebuvo. Tik parke prie Gedminų gatvės vienas žmogus vedžiojo šunį be pavadėlio. Bus surašytas protokolas. Mūsų tikslas, kad pažeidimų visiškai neliktų", – pasakojo vedėjas.

Kontrolieriai lankėsi ir Dragūnų gyvenamajame kvartale. Gautas pranešimas, kad čia prie konteinerių renkasi benamiai. Tačiau jų nerasta. Užfiksuoti tik mašinas netinkamai palikę gyventojai. Savininkams bus surašyti protokolai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas per dukra

Kas per dukra portretas
Kas ten per dukra! Pacia ismest is gatves. Kaip taip gali elgtis atzalos.

mildai lopaitei is didelio rasto isejus is krasto

mildai lopaitei is didelio rasto isejus is krasto portretas
Čia esančioje Parko gatvėje nuolat neleistinose vietose statomi automobiliai prie pastato, kuriame veikė "Vaivos" kino teatras.....!!???

Ita

Ita portretas
Kol nepaskambinsi tai ne vienas valdininkas nepajudes ,nejau nera grafiko kur ,kada ,ir kodel .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių