Prisiekė du nauji tarybos nariai

 


 

Uostamiesčio taryboje darbą pradėjo du nauji tarybos nariai. Jie prisiekė ketvirtadienį vykusio posėdžio metu. Peržiūrėtos ir komitetų sudėtys, sudaryta miesto tarybos kolegija.

Ketvirtadienį vykusio posėdžio metu prisiekė liberalė Vaida Žvikienė ir „Rusų Aljanso“ narys Andrejus Kugmerovas. Jų priesaikas priėmė Vyriausiosios rinkimų komisijos narė Živilė Verbylaitė.

Naujiems tarybos nariams miesto meras Vytautas Grubliauskas linkėjo prasmingo darbo.

V.Žvikienė į miesto tarybą pateko, savo mandato atsisakius Alinai Velykienei, kuri buvo paskirta savivaldybės administracijos direktorės pavaduotoja.

Naujoji tarybos narė dirbs Sveikatos ir socialinių reikalų komitete. Taip pat ji paskirta Kontrolės komiteto pirmininko pavaduotoja. Šios pareigos anksčiau buvo paskirtos A.Velykienei.

V.Žvikienė taip pat išrinkta ir komisijos, skirtos reglamentui rengti ir koreguoti pirmininke.

A.Kugmerovas miesto tarybos nariu tapo, mandato atsisakius Aleksandrui Michailovui. Jis taip pat buvo paskirtas į savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojus.

A.Kugmerovas dirbs Finansų ir ekonomikos komitete. Pastarajame jis pakeitė A.Michailovą.

Ketvirtadienį vykusio posėdžio metu taryba patvirtino, kad Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriui Sauliui Budinui negalint eiti pareigų, pavaduos A.Velykienė. Jai negalint eiti pareigų A.Michailovas.

Išrinktas ir Administracinės komisijos pirmininkas. Juo tapo vicemeras Artūras Šulcas. Posėdžio metu sudaryta ir tarybos kolegija. Buvo naudotasi ankstesniu principu. Kolegijoje dirbs meras, abu jo pavaduotojai, komitetų pirmininkai ir trys pasiūlyti tarybos nariai.

Taip pat sudaryta Jūrinių ir vidaus vandenų reikalų komisija. Į ją, kaip ir į reglamento rengimo, narius galėjo siūlyti visos frakcijos. Jūrinių ir vidaus vandenų reikalų komisijos pirmininku paskirtas Algirdas Grublys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių