Provėžas uostamiestyje lygino nauju būdu

Šilutės plente dėl sunkiasvorio transporto susidariusios provėžos buvo užlygintos specialia technika. Tam naudota mašina, kuri į uostamiestį atgabenta iš Suomijos.

Šilutės plente dėl sunkiasvorio transporto susidariusios provėžos buvo užlygintos specialia technika. Tam naudota mašina, kuri į uostamiestį atgabenta iš Suomijos.

Buvo lyginamos tik pačios provėžos, o ne remontuojama visa danga. Panaudota ir dalis senojo asfalto. Tokia technika provėžos Klaipėdoje buvo remontuojamos pirmą kartą.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad šis metodas pasiteisino. Tokiu būdu provėžas žadama lyginti ir ateityje.

„Darbai baigti prieš kelias savaites. Tad galime įvertinti rezultatą. Manau, kad pasiteisino. Gatvė dabar yra lygi“, – tvirtino direktorius.

Provėžos yra susidariusios ir kitose miesto gatvėse. Tarp jų Herkaus Manto gatvėje, Vilniaus plente. Bet čia neketinama naudoti minėtos technikos, nes išvagojimai yra per gilūs ir per platūs.

„Šia specialia mašina remontuoti provėžas galima, kai jų gylis yra iki 4 centimetrų, o plotis iki metro. Praleidome šį momentą, kai galėjome remontuoti minėta technika“, – teigė vadovas.

Herkaus Manto gatvėje, Vilniaus plente provėžos bus lyginamos įprastai – ketinama nuimti asfalto dangą ir vietoje jos kloti naują.

„Ateityje nelauksime, kol provėžos pasidarys labai gilios. Darbų imsimės anksčiau, kad galėtume panaudoti šią techniką. Taip yra paprasčiau“, – komentavo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Argi čia danga-kažkoks pakaitalas. Tiesiog už tokių nekokybiškų darbų atlikimą turėtų atsakyti komisija,kuri priėmė nekokybišką darbą. o išaiškėjus apie tai-firma,vykdžiusi darbus ,turėtų atlikti be jokio mokesčio.Gal tada turėsime tikrą o ne kažkokią alternatyvią dangą.

klp

klp portretas
reikia ne asfalto kaitalioti , o viena karta pagrinda gerai padaryti...

seklys

seklys portretas
geras rezultatas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių