R. Paksas: A. Razbadauską būčiau siūlęs ministru

Penktadienį Klaipėdoje lankėsi partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis Rolandas Paksas, kuris atvyko palaikyti partijos kandidato į uostamiesčio mero postą Artūro Razbadausko. Vizito metu svečiai viešėjo Juodkrantėje, Šv. Pranciškaus onkologijos centre, susitiko su kapitonu Sigitu Šileriu bei bendravo su gyventojais ir partijos nariais.

Apsilankė lyderis

Iki savivaldybių tarybų bei tiesioginių mero rinkimų likus vos savaitei „Tvarka ir teisingumas“ kandidatas į Klaipėdos mero kėdę A.Rabzadauskas sulaukė partijos vedlio R.Pakso palaikymo.

Penktadienį abu politikai apsilankė Juodkrantėje, kur susitiko su gyventojais, o popiet vizitą tęsė uostamiestyje. Pavakarę jie susitiko su gyventojais ir dalyvavo diskusijoje apie artėjančius rinkimus bei partijos kandidatus. R.Paksas juokavo, jog prieš rinkimus į Klaipėdą atvyko „kalėdoti“.

„Artėja rinkimai, agituojame už savo komandą bei kandidatą į mero postą“, – aiškino europarlamentaras.

Vizito metu A.Razbadauskas ir R.Paksas lankėsi jau antrus metus skaičiuojančiame Šv. Pranciškaus onkologijos centre. Politikai neslėpė, jog ši vieta jiems paliko puikius įspūdžius. Anot jų, tokių centrų galėtų būti daugiau.

Kolega pasitiki

R.Paksas gerų žodžių negailėjo ir kandidatui į Klaipėdos mero postą R.Razbadauskui. Partijos lyderio teigimu, aktyviai politiniame gyvenime dalyvaujantis medikas, kuris suspėja dirbti ligoninėje bei vadovauti Trečiojo amžiaus universitetui, jau įrodė, kad yra vertas ir pajėgus būti miesto vadovu.

„Jeigu būtų susiklosčiusi tokia situacija, kad mes, kaip partija, būtume gavę Sveikatos apsaugos ministeriją, tikrai būčiau A.Razbadauską siūlęs sveikatos apsaugos ministru“, – atskleidė R.Paksas.
Partijos, deklaruojančios, jog ne tik kasdieniame, bet ir politiniame gyvenime labai svarbu neprarasti dvasinių ir moralinių vertybių, vadovas A.Razbadauską apibūdino kaip atsakingą, darbštų, kvalifikuotą, kompetentingą bei profesionalų politiką.

Svarbiausia – komanda

Pats kandidatas neslėpė džiaugsmo, jog partija aktyviai jį palaiko nelengvoje kovoje dėl uostamiesčio mero posto.

A.Razbadauskas pabrėžė, jog politinėje veikloje labai svarbu turėti komandą bei jausti paramą. Būtent tai jis patikino ir jaučiantis iš partijos vadovybės.

„Vienas žmogus nedaug ką gali padaryti. Partijos palaikymas ir įvertinimas yra labai svarbus“, – patikino kandidatas.

Pašnekovo teigimu, centrinė partijos bei kandidato veiklos sritis – klaipėdiečių sveikata.

Tapęs meru A.Razbadauskas sveiko miesto koncepciją vystytų urbanistiniu požiūriu: daugėtų dviračių takų, įvairių sveikatinimui reikalingų vietų.

Politikas pabrėžė, jog uostamiestyje būtina skirti ypatingą dėmesį smulkiajam ir vidutiniam verslui, plėtoti bei gilinti uosto ir miesto santykius bei susitelkti į senyvo amžiaus klaipėdiečių bei jaunimo užimtumo skatinimą.

„Miestas turi atsižvelgti į senjorų poreikius. Šių metų paskelbimas Senjorų metais yra vienas pirmųjų žingsnių“, – neabejojo A.Razbadauskas.

Siekia aukščiausių rezultatų

Sėkme savivaldos rinkimuose partija laikytų tokį scenarijų, jeigu 14-oje savivaldybių „Tvarkos ir teisingumo“ iškelti kandidatai užimtų merų postus.

Šiuo metu visoje Lietuvoje yra 166 partijos nariai, tapę savivaldybių tarybų nariais. Po kovo 1-ąją vyksiančių rinkimų viena populiariausių politinių jėgų šį skaičių norėtų padidinti iki 200.

Kaip palankiausią scenarijų Klaipėdoje, R.Paksas įvardijo tokią situaciją – miesto vadovu taptų A.Razbadauskas, o taryboje partija turėtų 6 narius.

Politinė reklama. Apmokėta iš partijos „Tvarka ir teisingumas“ Klaipėdos miesto rinkimų apygardos politinės kampanijos sąskaitos LT237300010141416330. Užsakymo Nr. 1338666



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Politinis lavonas- daugiau nieko!!!! ir kas gali uz sia partija balsuoti...truksta zodziu!!!!!

Noja

Noja portretas
AS balsuosiu uz Razbadauska, jis chirurgas, o tai reiskia jog zmogus pareigingas, kruopstus ir atsakingas. Toks bus ir Meras. Jau ziauriai nusibodo ta "nepamainoma" Savivaldybes sutve: Sinonaviciute, Lauzikiene, Spuciene, Daujotiene- iki grabo lentos ten sedes, jei Meru bus tas pats.....

zenonas lapinskas

zenonas lapinskas portretas
Paskaitykite "Laisvo Laikraščio" Nr.5 apie komandos narę "Ta pati panelė, tik kita suknelė". Aš skaičiau, man patiko. Vis smagiau gyventi.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių