Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje – meras

Prieš pat savaitgalį uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas lankėsi Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje. Miesto vadovui neprireikė gydytojų pagalbos – patys medikai merą pasikvietė pabendrauti.

Į penktadienio rytą surengtą susitikimą su miesto vadovu susirinko nemažai ligoninės darbuotojų.

V.Grubliauskas pastebėjo, kad susitikimas surengtas ne dėl iškilusių bėdų, ir patikino, jog ligoninės tradicija periodiškai į svečius pasikviesti svečią ne iš medicinos srities – reikalinga.

"Atėjo ir mano eilė. Buvau pakviestas pasidalyti mintimis, vizijomis apie miesto nūdieną, apie ateities iššūkius", – susitikimą apibendrino V.Grubliauskas.

Bemaž valandą ligoninės darbuotojai su miesto vadovu kalbėjo įvairiomis ir kiekvienam miestiečiui svarbiomis temomis.

Buvo paliestas ir Klaipėdos universiteto išlikimo savarankišku klausimas, domėtasi miesto ir uosto santykiais, miesto perspektyviniais planais, situacija darželiuose, mokyklose, aptartas netgi senamiesčio namų fasadų atnaujinimo klausimas.

Aptarta ir Klaipėdos medicinos situacija.

Medikai domėjosi ir susisiekimo infrastruktūra – užsiminta apie naująjį Bastionų tiltą, Danės gatvės rekonstrukciją.

"Labai džiaugiuosi tuo, kad turėjau galimybę bendrauti su žmonėmis ne kokiais nors suvaidintais, pritemptais klausimais ir temomis, o paprastai, tiesiogiai pasikalbėti. Aš visada esu pasiruošęs eiti į susitikimus su visais, kuriems tai yra įdomu", – tikino meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei jaunime,

Ei jaunime, portretas
tu čia silpniau ant posukių!Esate žali, nepilietiški ir lengvai grobuonių įveikiami bebenčiukai.(mums jau užtenka kad panašūs dundukai dabar valdžioje..).Paėmus kelis vadinamus senukus, tai jie aršesni, protingesni ir kur kas ryžtingesni už jus, asocialius tinginius.Tai jie pirmieji Lietuvoje kyla reikalauti teisingumo, tai jais galima pasikliauti ir remtis visuomeniniame darbe.Žinoma, pensionėrų tarpe daug savanaudžių kvailių.Ir senųjų komuniagų.Kurie insifiltrave į nevyriausybines organizacijas, judėjimus stengiasi jas sugriauti ar bent nuvesti nuo pilietinės veiklos į ,,šokam-dainuojam"pusę.Geriausia būtų, jeigu tiek jaunimas, tiek senimas vietoje priešpriešos, pradėtų bendradarbiauti.

jaunimas

jaunimas portretas
Merams kaip ir Prezidentams turetu buti - atidirbai dvi kadencijas ir viso gero. Biski ir i veidrodi lai pasiziuri. Kiek galima rinkti tuos senukus. Suprantu darbo nebesusiras, bet pensijai jau uzsidirbo o ir zmona nebloga alga gauna

Ale kokis va gasdintojas

Ale kokis va gasdintojas portretas
išlindo iš kanapiu:D) Gal dar ,,nariadą"iškviesi su ,,zadanijom" komentatoriu ne tik supakuoti bet i atidubasinti?Blee kaip neša komuniagu smarve-jau greit 30 metų Lietuva laisva o anie nikap negal atprasti nuo KGB metodu.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių