Restoranų savininkė E.Odebrecht pardavė savo verslą

Klaipėdos senamiesčio viešojo maitinimo versle permainos – savo bendrovę naujiems savininkams pardavė dviejų restoranų savininkė Eugenija Odebrecht.

„Ketverius metus ruošiausi šitam sprendimui. Man pastaruoju metu nebeteikė džiaugsmo nei pats procesas, nei rezultatas“, - teigė E.Odebrecht.

Be to, jai esą atsibodo būti kaltinamai, jog ji senamiesčio atgaivinimu rūpinasi tik dėl savo interesų.

Verslininkė pardavė du restoranus valdančios bendrovės „Taravos Anikė“ akcijas. Pastatai, kuriuose įsikūrę restoranai, liks verslininkės nuosavybė.

E.Odebrecht kol kas neįvardijo, kas yra jos įmonės pirkėjai, nes dar iki galo neišspręsti bendrovės perdavimo juridiniai reikalai.

Tačiau verslininkė leido suprasti, jog naujieji „Taravos Anikės“ savininkai yra klaipėdiečiai verslininkai. Neįvardijama ir sandorio vertė.

„Restoranai tikrai nebus uždaryti ir, manau, kad naujieji jų savininkai galbūt tvarkysis net geriau nei aš. Verslą pardaviau tikrai ne todėl, kad esu nusivylusi senamiesčio atgaivinimo procesu“, - tikino E.Odebrecht.

Paklausta, ar dabar daugiau laiko leis Ispanijoje, kur turi namą, verslininkė teigė, jog Klaipėdos tikrai nepaliks. Ji svarstė, jog užsiims visuomenine, labdaringa veikla, svajoja apie kūrybinį darbą. E.Odebreecht patikino, jog tikrai nesitrauks iš Klaipėdos senamiesčio verslininkų sąjungos pirmininkės pareigų.


Šiame straipsnyje: Eugenija Odebrecht

NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipeda

klaipeda portretas
Senai laikas buvo, nes tiesiog gaila ziuret kaip tokioj vietoj restoranai budavo tusti

asss

asss portretas
Jau turbūt "Klaipėda" neturi apie ką rašyti. Tik gali rašyti, kaip kažkokia babulka pardavė savo verslą. Labai nusivyliau šiuo laikraščiu

ohoho

ohoho portretas
ir nebebus baisiosios raganos daugiau kur pinigus ji po prekystaliais plaudama slepdavo, saltasirde savanaude ...kokias labdaras??? tikriausiai centa paaukojusi nusigrauztu nagus ne tik ranku... sazine sazine sazine ..ar girdejote ja kadanors? zenia? m? na***
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių