Ruoštis sezonui trukdo orai

Iki oficialios vasaros sezono pradžios liko mažiau nei mėnuo. Pasirengimo darbai paplūdimiuose sparčiai juda į priekį, tačiau jiems trukdo nedraugiški, lietingi pajūrio orai.


 

Iki oficialios vasaros sezono pradžios liko mažiau nei mėnuo. Pasirengimo darbai paplūdimiuose sparčiai juda į priekį, tačiau jiems trukdo nedraugiški, lietingi pajūrio orai.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas pasakojo, kad šiuo metu tęsiamas medinių laiptų ir takų įrengimas, montuojami nauji suoliukai, norima nudažyti inventorių. Būtent šiems darbams ir trukdo lietingi orai.

„Vakar puolėme dažyti laiptus, suoliukus, šiandien pradėjo lyti. Vėl dirbti negalime. Organizuoji, kad žmonės imtųsi dažymo, o po pusdienio vėl viską tenka keisti. Norime ne tik inventorių, bet ir pastatą Antrojoje Melnragėje nudažyti. Reikėtų, kad bent savaitę vyrautų sausi orai“, – vakar tvirtino vadovas.

Pirmojoje Melnragėje, take, vedančiame į centrinį pliažą, šiemet bus įrengti suoliukai. Darbai pradėti vakar. Pasak V.Urbono, senieji suoliukai atrodė prastai.

„Dabar suoliukų bus mažiau, bet gražūs. Norėtume pakeisti ir šiukšliadėžes. Jos taip pat susidėvėjusios, bet tam nėra lėšų. Paplūdimiuose viskas supuvę, morališkai pasenę. Visko reikėtų naujo, tačiau trūksta pinigų“, – komentavo direktorius.

Tęsiamas ir medinių laiptų remontas. Juos liko sutvarkyti Pirmosios Melnragės moterų pliaže. Suremontuoti reikia ir laiptus Giruliuose. Jie buvo įrengti praėjusiais metais, tačiau juos suniokojo chuliganai.

„Pernai padarėme, o šiemet jau sugadinti“, – teigė vadovas.

V.Urbonas pasakojo, kad baigiama suremontuoti ir takus. Darbų bus atlikta tiek, kiek skirta lėšų.

„Norint atnaujinti visus takus, dar reikia nemažai lėšų. Tačiau vietose, kur būna didžiausi žmonių srautai, jau baigiame juos įrengti. Jei liks lėšų, žiūrėsime, ką dar galime padaryti. Daug takų buvo atnaujinta praėjusiais metais. Gal kitais metais jau užbaigsime visus“, – svarstė direktorius.

Paprastai oficiali vasaros sezono pradžia uostamiestyje skelbiama birželio pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Urbonas

Urbonas portretas
supuvo,paseno jau reikia ir jį keisti.Surenkam lėšas ir perkam naują urboną.

vis reikia ir reikia

 vis reikia ir reikia  portretas
vis reikia ir reikia pinigu .Viska suniokojo tai chuliganai ,tai felikso uraganai ir t.t.t tik ar istikro taip? O gal buvo suniokotos tik miestieciu pinigai ,faktiskai jojiu darbu neatlikus arba tik atlikus formaliai ( ant popieriaus )
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių