Rusas cigaretes slėpė net mašinos kuro bake

Trečiadienį pasienio su Rusija kontrolės punkte Klaipėdos teritorinės muitinės mobiliosios grupės pareigūnams įkliuvo Rusijos pilietis, automobilyje įvairiose vietose gabenęs paslėptų cigarečių daugiau nei už 5 tūkst. litų.

Į Panemunės kelio postą apie 3 val. automobiliu „Citroen XM“ atvykęs Rusijos Federacijos pilietis N.A. muitinės pareigūnams, kaip dažniausiai tradiciškai ir būna, žodžiu deklaravo gabenantis nustatytą neapmokestintą tabako gaminių kiekį – du pakelius cigarečių „Jin Ling“, paženklintų rusiško pavyzdžio banderolėmis.

Tačiau išsamaus automobilio „Citroen XM“ tikrinimo metu paaiškėjo, kad Rusijos pilietis slėpdamas nuo muitinio tikrinimo automobilio kuro bake kartu su degalais specialiai supakuotuose plastmasiniuose maišeliuose, oro filtre, priekinėse keleivio pusės durelėse, atsarginiame automobilio rate,  po priekinio kairiojo sparno apdaila bei bagažinėje po apmušalais gabeno 818 pakelių cigarečių „Jin Ling“ su Rusijos Federacijos banderolėmis.

„Citroen XM“ ir neteisėtai gabenti rūkalai sulaikyti. Rusijos piliečiui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Už šį pažeidimą N.A. gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų su prekių ir transporto priemonės konfiskavimu.


Šiame straipsnyje: cigarečių kontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimunda Jankutė

Raimunda Jankutė portretas
oi koks negeras tas rusas , cigaretes slėpė

XM

XM portretas
jau antras per men isvaziuos su evakuatorium i Klaipeda !su XM negalima vezt !

gerai

gerai portretas
kad ne pilve , o tai garantuotai nebutu rade.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių