S. Jokužio leidykla-spaustuvė plečiasi į internetą

Šį savaitgalį Klaipėdoje pirmąkart vyksiančioje tarptautinėje Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų parodoje Sauliaus Jokužio leidykla-spaustuvė pristatys iškart du naujus prekinius ženklus: elektronines parduotuves www.printbistro.lt ir www.fotofeja.lt, kurių pirmoji skirta patogumą vertinantiems verslo klientams, o antroji – kūrybingiems fotomėgėjams.

Gegužės 31-birželiod. „Švyturio arenoje“ rengiamoje parodoje S. Jokužio leidyklos-spaustuvės stende vizitinių kortelių ir visų formatų skrajučių užsakymams bus taikoma 20 proc. nuolaida.

Pirmoji privati po nepriklausomybės atkūrimo Lietuvoje spaustuvė viena iš pirmųjų šalies rinkoje pradėjo teikti virtualias paslaugas, aprėpiančias užsakymą nuo gaminio formato pasirinkimo iki apmokėjimo. Tai greita, patogu ir paprasta.

Laiką taupantys verslo klientai kviečiami užsukti į įvairiausių biuro spaudinių parduotuvę internete www.printbistro.lt. Paslaugų vadybininką čia atstoja patogi pirkimo sistema, kurios dėka pasirinkto formato, apdorojimo būdo ir kitokių parametrų spaudos gaminius pageidaujamu kiekiu užsisakysite tiesiai į biurą neatsitraukdami nuo darbų.

Sistema apskaičiuoja palankiausią vizitinių kortelių, blankų, brošiūrų, vokų, aplankų ar kitokių pasirinktų gaminių kainą, kurią galima apmokėti internetu, o spaudiniai bus pristatyti pirkėjo nurodytu adresu.

Neužilgo atsivers jaukus kampelis visiems kūrybingiems fotomėgėjams – elektroninė parduotuvė www.fotofeja.lt. Jūsų darbai ir nuotraukose užfiksuoti prisiminimai čia virs simbolinėmis šeimos relikvijomis bei dovanomis: galėsite kurti fotoknygas, mini fotoknygas, atvirukus, nuotraukomis puoštas fotoknygas bei kitokius darbus artimųjų ir bičiulių džiaugsmui.

Svetainėje bus galima naudotis patogiomis maketavimo programomis ir prireikus jas parsisiųsti į savo kompiuterį.

Skirti keletą minučių maloniai kūrybinei pramogai galės ir mažuosius auginantys tėveliai – šeimos metraščio kūrimą gerokai palengvins patogi apmokėjimo sistema ir prekių pristatymas į namus.

„Greitas gyvenimo tempas ir vis įvairesnių technologinių galimybių pasiūla skatina judėti į priekį ir įgyvendinti projektus, kurių prašyte prašosi aktualios sąlygos, – sakė elektroninių parduotuvių sukūrimo iniciatorė, S. Jokužio leidyklos-spaustuvės vykdančioji direktorė Vaiva Jokužienė. – Kviečiame visus pažangiais sprendimais besidominčius klaipėdiečius aplankyti spaustuvės stendą parodoje ir  iš arčiau susipažinti su mūsų teikiamomis paslaugomis ir galimybėmis.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių