Šalia Žvejų rūmų – sporto salė

Prie Žvejų rūmų planuojama statyti priestatą, kuriame būtų įrengta sporto salė. Analizuojama, ar šis privatus projektas nesikirs su savivaldybės planais įkurti sakurų parką.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova teigė, kad priestatas, kuriame bus įrengta sporto salė su transformuojamomis žiūrovų kėdėmis, bus statomas Žvejų rūmų pietinėje pusėje, privačiame sklype. Čia ir dabar yra sporto salė.

Detalusis planas, kurio sprendiniai pradėti įgyvendinti, parengtas prieš dešimtmetį.

„Buvome susitikę su architektu, kuris projektuos statinį. Kalbėjomės, ar šis projektas nesikirs su planuojamu įkurti sakurų parku. Objektai yra vienas šalia kito. Jau esame paruošę konkurso sąlygas šios viešosios erdvės projektavimui įsigyti“, – pasakojo pavaduotoja.

E.Mantulovos nuomone, sakurų parkas ir sporto salė turėtų darniai papildyti vienas kitą.

Pasak pašnekovės, jokių problemų nekils, jei projektuojant statinį nebus peržengtos sklypo ribos. Priešingu atveju reikėtų tikslinti detaliuosius planus, derinti.

„Paprašėme, kad architektas pateiktų priešprojektinius pasiūlymus. Tada viskas bus aišku. Mūsų architektai galės įvertinti ir pateikti savo pasiūlymus“, – teigė pavaduotoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Augustui

Augustui portretas
O kieno šitie projektai ir kas švaisto žinai? Čia juk privačios iniciatyvos ir pinigai.

Augustas

Augustas portretas
Siutina toks neūkiškumas. Juk kažkada, būtent toje vietoje jau buvo iškasti didžiausi katlavanai ir pradėtos statybos-viskas užkasta. Prie Romų gyvenvietės ,buvo pradėtas statyti vandens atrakcionų parkas-įdėtos didžiulės lėšos-viskas palikta dievo valiai. Ir tokių pradėtų ir užleistų statybų tikrai daug., o kur dar projektų lėšos. Kodėl šitaip svaidomasi pinigais ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių