Savaitgalis Palangoje bus dosnus sporto varžybų

Savaitgalį į jau tradicinėmis tapusias sporto žaidynes palangoje susirinks Pajūrio zonos seniūnijų atstovai, įvairiomis sporto rungtimis vilios ir Lietuvos moterų sporto asociacijos kurorte ne pirmus metus organizuojamas festivalis „Auksinis ruduo“.

Seniūnijų žaidynės

Šeštadienį savo jėgas išbandys į Seniūnijų žaidynes susirinkusios Pajūrio zonos seniūnijų sportininkų mėgėjų komandos. Renginį jau ketvirtus metus organizuoja Palangos sporto centras.

Šventės dalyviai susirungs įvairiose sporto šakose: centriniame miesto stadione jėgas išbandys futbolo mėgėjai (5x5), J. Basanavičiaus gatvėje vyks krepšinio (3x3) varžybos. Į kovą stos ir stalo tenisininkai – jie raketes į rankas ims Senosios gimnazijos sporto salėje. Tinklinio entuziastai kovos paplūdimyje (vyrai) bei vilos „Anapilis“ kiemelyje (moterys), čia prie lentų sės šachmatininkai bei šaškininkai. „Anapilio“ kieme vyks ir smiginio bei seniūnų trikovės varžybos.

Planuojama, jog Seniūnijų žaidynėse dalyvaus komandos iš Palangos, Kretingos. Skuodo, Šilutės, Gargždų ir Klaipėdos.

Finalinės rungtynės kitą savaitgalį vyks Birštone.

„Auksinis ruduo“

Sporto mėgėjai šurmuliuos ne tik Seniūnijų žaidynėse – savaitgalį Palangoje vyks ir festivalis „Auksinis ruduo 2011“, organizuojamas Lietuvos moterų sporto asociacijos. Rytą festivalio dalyvės pradės bendra mankšta prie tilto, vidurdienį Jūratės ir Kastyčio skvere vyks festivalio atidarymo šventė.

Vėliau moterys rungsis įvairiose rungtyse: bėgimo, šiaurietiško ėjimo, krepšinio 3x3, baudų mėtymo į krepšį, kvadrato, virvės traukimo, smiginio, miklumą išbandys sportinėse estafetėse.

Šeštadienio vakarą numatoma ir mokslinė-metodinė konferencija.

Festivalio renginiai vyks ir sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių