Savivaldybės darbuotojai tvarkė pajūrį

Ketvirtadienio popietę kelios dešimtys Klaipėdos savivaldybės darbuotojų dalyvavo talkoje. Planuojant talką buvo rengiamasi tvarkyti Žardės piliakalnį, tačiau pasirodė, jog jis jau sutvarkytas, todėl savivaldybės darbuotojai tvarkė pajūrio teritorija nuo Girulių pagrindinio tako iki buvusios „Žuvėdros“ stovyklos.

Prieš ilgąjį savaitgalį Klaipėdos savivaldybės darbuotojai surengė pavasarinę talką. Šiemet tradicinėje miesto švarinimo akcijoje dalyvavo daugiau nei keturios dešimtys savivaldybės darbuotojų.

Prieš kurį laiką buvo planuota, jog bus tvarkomas Žardės piliakalnis, mat jis jau kelis kartus buvo paverstas tikru sąvartynu.

Vis dėlto prieš pat talką numatyta vieta – pakeista, mat paaiškėjo, jog piliakalnis sutvarkytas.

„Taip atsitinka, kad žmonės tvarko, bet nepraneša. Tai ir pasitvirtino. Nuvažiavome, patikrinome – viskas sutvarkyta, padirbėti reikėtų tik nedideliame plotelyje“, – Irena Šakalienė.

Pašnekovės teigimu, šiemet savivaldybės darbuotojai itin aktyviai mobilizavosi pavasarinei talkai, todėl nuspręsta darbo jėgą išnaudoti ten, kur šiuo metu jos labiau reikia – pajūrio teritorijoje nuo Girulių pagrindinio tako iki buvusios „Žuvėdros“ stovyklos.

„Pastaraisiais metais talka buvo kiek išsikvėpusi, dalyvaudavo daugiausia mūsų skyrius bei keli kitų skyrių darbuotojai, o šiemet prisijungė kur kas daugiau žmonių“, – dėstė Miesto tvarkymo skyriaus vedėja.

Pašnekovė teigė, jog šiemet savivaldybės darbuotojai į darbą kibo nusiteikę padirbėti produktyviai, o ne tik tam, jog užsidėtų „pliusiuką“.

Minėtą teritoriją miesto savivaldos atstovai tvarkyti kibo apie 15 val., o darbus baigė kiek prieš 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miesto šakalys

Miesto šakalys portretas
... paaiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto Irena Šakalienė???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių