Savivaldybės kontrolierei skirs priedą

Uostamiesčio savivaldybės kontrolierei Daivai Čeporiūtei ketinama skirti vienkartinį priedą. Tai siūloma padaryti įvertinus jos tarnybinę veiklą. Šį siūlymą miesto politikai palaiko.

Savivaldybės kontrolierės D.Čeporiūtės darbas jau prieš kurį laiką buvo įvertintas specialios vertinimo komisijos bei uostamiesčio mero.

Teigiama, kad kontrolierės tarnybinė veikla buvo įvertinta labai gerai ir todėl nuspręsta siūlyti palikti turimą aukščiausią kvalifikacinę klasę ir skirti pareiginės algos dydžio vienkartinį priedą.

Savivaldybės kontrolierei D.Čeporiūtei skiriamas pareiginės algos dydžio vienkartinis priedas neatskaičius mokesčių siektų 1265,85 eurų.

Su savivaldybės kontroliere nemažai bendradarbiaujančio Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Kontrolės komiteto pirmininkas Arūnas Barbšys teigė, jog komitetas būtų linkęs palaikyti tokį siūlymą.

Tiesa, neseniai posėdžiavę komiteto nariai nepriėmė sprendimo, mat sutapus Kontrolės komiteto ir miesto antikorupcijos komisijos posėdžiams komiteto posėdžio metu nesusidarė kvorumas.

Galutinį žodį dėl priedo skyrimo D.Čeporiūtei dar turės tarti miesto taryba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi

oi portretas
oficialus kyšiukas?

Vėl Visuomeninkas

Vėl Visuomeninkas portretas
Šita aria kaip juodas jautis.Gerai dar kad išstenėjo jos skyrių padidinti 1 žmogum..Mes buvom pristoję, domėjomės, bet paskui pamatėm kad tas jų darbas kaip Grigo bičių-nesibaigiantis ir ,,ant tempo"(reikia gi patikrinti kaip reikalaujama)O savivaldybės hytrasikniams labai naudinga kad nespėtų todėl ir plečia ne kontrolės ir audito, o viešosios tvarkos skyrių katras baudas iš miesto medžioja

tikslinkite

tikslinkite portretas
Gal autorė galėtų nurodyti , už ką konkrečiai skiriamas priedas. Ar padarė kokį ypatingą, viršvalandžių pareikalavusį darbą, o gal surado kokias neapskaitytas lėšas? Nejau tik įstojo į liberalų partiją? Būkite gera, patikslinkite, gal pagal galimybes prisidėčiau ir aš ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių