SEB banko Klaipėdos skyriuose – apgultis

Klaipėdiečiai trečiadienį plūsta į SEB banko Klaipėdos filialus atsiimti „Snore“ laikytų indėlių.

Uostamiestyje yra vos trys SEB banko filialai, todėl visuose juose nusidriekusios žmonių eilės. Trečiadienis yra pirmoji diena, kai žmonės gali atgauti bankrutavusiame „Snoro“ banke laikytus savo indėlius ar pervestą atlyginimą, pensiją.

Visų prie SEB banko besibūriuojančių klaipėdiečių nuotaikos – niūros. Jie nenoriai bendravo ir su žurnalistais. Paklausti, ar atgautus pinigus laikys banke, ar nešis namo, nes bankais nebepasitiki, klaipėdiečiai net pyktelėjo: „Dar praneškite vagims, kad mus namo palydėtų“.

Miestiečiai prisipažino, jog eilėse prie banko stovi jau ne po vieną valandą. „Mes jau mėnesį esame priešinfarktinėje būsenoje, norėtųsi, kad kuo greičiau pasibaigtų ši nesąmonė ir atgaučiau pinigus“, - optimizmu netryško viename banko filialų eilėje laukusi klaipėdietė.

Skelbiama, jog žmonės gali neskubėti į SEB banką atsiimti „Snore“ laikytų pinigų, nes esą tai galima padaryti per penkerius metus.

Žmonės atgaus tik apdraustus indėlius – iki 345 tūkst. litų.

Juridiniai asmenys atsiimti „Snore“ laikytų pinigų Klaipėdoje turi kreiptis į „Danske“ banką. Tuo jau pasinaudojo bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinis direktorius Leonas Makūnas.

Jis pasirūpino, jog įmonė atgautų „Snore“ laikytus pinigus. Tačiau į įmonės sąskaitą buvo grąžinti tik 345 tūkst. litų, nors „Klaipėdos vanduo“ „Snore“ laikė apie 4 mln. litų.


Šiame straipsnyje: Snorasseb bankasindėliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alma

Alma portretas
Ir ko čia lenda korespondentai? Su konservų vyriausybe viskas blogai. Subankrotino banką, pakėlė mokesčius, sumažino pensijas, atlyginimus. Te būna prakeikta tokia valdžia.

To Alma

To Alma portretas
Sutinku visu simtu procentu.

Konservas

Konservas portretas
Pažiūrėkit ponai į elėje stypsinčių kontingentą: tai mūsų amžinai nepriputę pensinykai, kurie yra it šunvotė ant gležno valstybės kūno. Godūs ir šlykštūs žmogėnai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių