Seimo rinkimai: iš anksto balsavo 132 žmonės

Klaipėdiečiai antrąją išankstinio balsavimo Seimo rinkimų Danės apygardoje antrojo turo dieną buvo aktyvesni nei pirmąją.

Ketvirtadienį iki 17.30 val. balsuoti buvo atėję 68 žmonės. Tikėtina, kad balsuotojų bus ir daugiau, nes iki balsuoti galima iki 20 val.

Trečiadienį nuo 8 iki 20 val. į specialią balsavimo patalpą, įrengtą Klaipėdos savivaldybėje, atiduoti savo balso atėjo 64 klaipėdiečiai. Dar 20 žmonių balsavo specialiuose paštuose.

Juose balsuoti buvo galima ir ketvirtadienį.

Penktadienį ir šeštadienį vyks balsavimas namuose. Anot Danės vienmandatės apygardos rinkimų komisijos pirmininkės Jolantos Pranckevičienės, žmonės, turintys teisę balsuoti namuose, yra aktyvesni nei per pirmąjį turą. 

Pagrindinė rinkimų diena – sekmadienis, liepos 17-oji.

Pirmajame ture iš anksto, namuose, specialiuose paštuose balsavo vos 1,29 proc. balso teisę turinčių klaipėdiečių – iš viso 548 žmonės.

Pagrindinę rinkimų dieną, liepos 3-ąją, rinkėjai taip pat buvo labai pasyvūs – prie balsadėžių atėjo 4 tūkst. 576 žmonės, nors Danės vienmandatėje apygardoje balsuoti galėjo 42 tūkst. 758 rinkėjai.

Antrajame Seimo rinkimų Danės vienmandatėje apygardoje ture varžosi socialdemokratas Aloyzas Každailevičius ir konservatorius Naglis Puteikis.

Į Seimą pateks tas politikas, kuris surinks didesnio klaipėdiečių, nesvarbu, kiek jų ateitų balsuoti, balsų skaičiaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuskriaustas pensininkas

Nuskriaustas pensininkas portretas
Naglis Puteikis yra kons(E)rvatorius, o kons(E)rvatoriai užkniso juodai!!!!

Koncervatorius

Koncervatorius portretas
Ateis pulkelis asilų, pasipuošusių megztomis beretėmis, ir išrinks konservatorių, aš taip pranašauju. O po to konservatoriai triumfuos ir girsis kad jie rinkimus laimėjo. Labai jau keisti įstatymai.

jo

jo portretas
rimtiems dalykams ( ir viso miesto labui) pinigų Puteikis gaili, o SMS, kad ateitų balsuoti , pinigų negaila (: Kažkaip apgailėtinai...........
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių