Sėkmę kvies Gero vėjo burė

Dienraštis "Klaipėda", įsiliedamas į nuotaikingą Jūros šventės renginių programą, skaitytojus pritraukti sėkmę ir palankius vėjus ragina Gero vėjo bure.

Dienraštis "Klaipėda", įsiliedamas į nuotaikingą Jūros šventės renginių programą, skaitytojus pritraukti sėkmę ir palankius vėjus ragina Gero vėjo bure.

Žaisminga vasaros akcija klaipėdiečiai kviečiami svajoti, mintimis siųsti savo troškimus ir vienas kitam linkėti gėrio sparnų.

Rytoj, penktadienį ir šeštadienį dienraštyje "Klaipėda" bus išspausdinta Jūros šventės renginių programa. Šiuose numeriuose bus galima rasti ir Gero vėjo burę.

"Laikraščio puslapiuose esančią Gero vėjo burę skaitytojai turės galimybę iškirpti, sulankstyti ir joje įrašyti savo šeimos inicialus. Tai bus simbolis, pritrauksiantis sėkmę ir gerus, palankius vėjus, kurie miestiečių gyvenimą turėtų nešti teigiama linkme", – tikino dienraščio "Klaipėda"
rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Iškirptas ir pažymėtas Gero vėjo bures uostamiesčio gyventojai kviečiami atnešti prie dienraščio stendo, kuris Jūrės šventės metu įsikurs Turgaus gatvėje, prie "Iki" parduotuvės.

Penktadienį svajonių ir vilčių lietaus prie stendo laukiama nuo 16 iki 21 val. Šeštadienį skaitytojai raginami apsilankyti nuo 11 iki 21 val.

"Akcijos metu visos mažosios Gero vėjo burės suformuos vieną didelę sėkmės burę. Tikimės, kad ji atneš sėkmę miestui ir visiems tiems, kurie dalyvaus renginyje", – pasakojo M.Saltonė.

Kiekvieną akcijos dalyvį prie specialaus stendo pasitiks dienraščio asistentai, kurie dalys balionus, padės iškirpti ir sulankstyti Gero vėjo bures.

"Gero vėjo burė gyvenimo laivą nukreipia reikiamu keliu. O mes padėsime suvaldyti vėjus ir sugauti tuos, kurie atneša laimę", – linkėjo dienraščio atstovė.

Pernai dienraštis šventės metu skleidė dienraščio skaitytojų norų tinklą, kuriame visi norintieji galėjo išlieti savo svajones. Surinkti norai ir palinkėjimai buvo išplukdyti į plačiuosius vandenis, nes legenda byloja, kad jūrai perduoti norai būtinai išsipildo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių