SEL koncertas perkeliamas į Klaipėdą

Palangoje turėjęs vykti „SEL Grand Show“ perkeliamas į Klaipėdos Vasaros estradą. Grandiozinio koncerto data ir laikas nesikeičia – kaip ir buvo planuota, jis bus surengtas liepos 9 d. 22 val.

„Nė sekundę nesudvejojau, kad  ilgai ir kruopščiai planuojamas „SEL Grand Show“  gali neįvykti. Ir labai džiaugiuosi, kad jį surengsime ne kur kitur, o Klaipėdos Vasaros estradoje, kuri man kelia sentimentus – kažkada labai seniai ten esame surengę puikų SEL koncertą. Aš ir visa mano komanda pasistengsime, kad jis būtų dar geresnis nei planuotasis Palangoje“, - sako SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Beje, dainininkas jau artimiausiu planuoja apsilankyti Klaipėdoje.  Viešnagės metu jis ne tik apžiūrės renginio vietą, bet ir nuvyks į seniai planuotą susitikimą su kurčią berniuką auginančia klaipėdiečių šeima, kuriai įteiks trūkstamą pinigų sumą kochlearinių implantų sistemai pirkti.

2 val. trukmės koncertas, kuriame skambės didžiausi SEL hitai, bus filmuojamas pažangiausia „Full HD“ technologija net 12 kamerų, o po to bus išleistas DVD albumas. Koncerte tikimasi sulaukti apie 10 tūkst. grupės gerbėjų iš visos Lietuvos.

Dainininkas ruošiasi ir kitam svarbiam įvykiui – birželio 16 d. per sūnaus Deivido gimtadienį bus pristatytas vitaminais ir antioksidantais praturtintas gėrimas „SEL Dragoon“, kuris jau liepos 3 d. pasirodys visose parduotuvėse. Už šį gėrimą gauto pelno trečioji dalis keliaus į E.Dragūno vardo fondo sąskaitą. Šio fondo pinigais bus remiama diagnostinės klinikos vaikams su atrakcionų parku statyba.


Šiame straipsnyje: Egidijus Dragūnaskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nebesuprantu

nebesuprantu portretas
tai jei koncertas klaipedoje bus ileidziami ir nepilnameciai?

to nesbesuprantu

to nesbesuprantu portretas
kaip klaipeda susijusi su nepilnameciu ileidimu i koncerta?skaityt ismok,net nepamineta tokio dalyko

hmz

hmz portretas
reik tiketis sikart bus blaivas Egis ir nebesimetys is mikrafonu :D
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių