Senamiesčio grindinį pritaikys neįgaliesiems

Klaipėdos senamiesčio šaligatviai bus pritaikyti negalią turintiems žmonėms. Netrukus šalia Tiltų ir Turgaus gatvių prasidės gatvių bortelių ir šaligatvių gludinimo darbai.

Trečiadienį miesto savivaldybėje vyko pasitarimas, kurio metu nutarta pertvarkyti Tiltų ir Turgaus gatvių ruožus, kuriuose kertamos važiuojamosios dalys.

Anot  Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Olego Mariničiaus, tokiu sprendimu siekiama palengvinti regėjimo ir judėjimo negalią turinčių asmenų judėjimą senamiestyje.

"Tilto ir Turgaus gatvėse bus "nuleidžiami" šaligatviai, tvarkomas grindinys. Dabartinis grindinys bus pakeistas lygia akmenine danga. Planuojama šaligatvius sutvarkyti taip, kad jie būtų prieinami visiems", – teigė O.Mariničius.

Projektavimo darbus planuojama užbaigti po keleto mėnesių.

Tikimasi, jog darbai prasidės jau šiemet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mrr

mrr portretas
be neįgalių dar yra ir šeimos su mažais vaikais ir vežimėliais. senamiestis jiems, tai uždrausta zona. viskas padaryta, o tiksliau nieko nepadaryta, kad būtų bent kažkiek įmanoma pravažiuoti, nuvažiuoti, užvažiuoti.

Raišas

Raišas portretas
apsišaukėliai invalidai suįzulėjo visai, niekas jų nekontroliuoja

Pažymėkit mums normaliai

Pažymėkit mums normaliai portretas
Būtina ne tik asfaltą pažymėti, bet ir lenteles prieš stovėjimo vietas statyti... O aferistus, kurie degalinėse nusiperka paprastą, ne vardinį ženklą be neįgaliojo nuotraukos, tapatybės duomenų, būtina viešinti ir bausti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių