Seniūnaičiai Klaipėdoje aptarė problemas

Uostamiesčio seniūnaičiai susitiko su Ignalinos rajono bendruomenės nariais aptarti jiems rūpimų klausimų. Vizito metu svečiai apžiūrėjo Klaipėdos bendruomenės namus.

Uostamiesčio seniūnaičiai susitiko su Ignalinos rajono bendruomenės nariais aptarti jiems rūpimų klausimų. Vizito metu svečiai apžiūrėjo Klaipėdos bendruomenės namus.

Į savaitgalį vykusį pasibuvimą buvo pakviesti visi miesto seniūnaičiai. Nors miestiečių daug nesusirinko, tačiau žmonių diskusijai pakako.

"Kviečiau visus, bet dauguma tiesiog negalėjo, juk šeštadienis. Džiugiu, kad Ignalinos rajono Krikonių kaimo bendruomenės nariai parodė iniciatyvą įsitraukdami į projektą, kuriame buvo numatytas šis susitikimas. Vyko naudingas ir įdomus mūsų veiklų aptarimas", – pasakojo Sulupės seniūnaitijos seniūnaitis Saulius Liekis.

Anot jo, akivaizdu, jog rajonuose bendruomenės – stipresnės, o Klaipėdoje geriau veikia seniūnaičių institutas: "Taip jau yra, kad mūsų rajonuose bendruomenių nėra daug arba jos veikia tik privačių namų kvartaluose".

Po diskusijos svečiai apsilankė visuomeninei veiklai skirtuose bendruomenės namuose Debreceno gatvėje. Šiuo metu šias patalpas administruoja Žvejų rūmai. Aktyvų laisvalaikį čia leidžia įvairūs senjorų klubai, organizacijos.

"Seniau tai buvo didelės mokyklos erdvės, todėl jose galima nevaržomai muzikuoti ir šokti, antrame aukšte yra 200 vietų buvusi aktų salė, keli kabinetai. Manau, čia galėtų glaustis ir kitos nevyriausybinės organizacijos, seniūnaičiai, vykti bendruomenių šventės, koncertai", – svarstė seniūnaitis.

Baltikalnio seniūnaitijos seniūnaitė, Danės vietos bendruomenės tarybos narė Erika Skuodaitė taip pat džiaugėsi susitikimu.

"Krikonių kaimelio bendruomenėje yra įsteigta net 11 seniūnijų, kurių kiekviena jungia po 3–4 seniūnaitijas. Po diskusijos ne tik aprodėme Klaipėdos bendruomenės namų patalpas, bet ir sulaukėme kvietimo atvykti pas juos", – pasakojo E.Skuodaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko gero

Nieko gero portretas
normalesni išlakstė o pasiliko tik toki katri eis tolin i valdžia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių