Senjorus kviečia nemokamos ekskursijos

Šį šeštadienį Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras senjorams ruošia dovaną. Klaipėdos miesto gimtadienio proga brandaus amžiaus žmonės galės dalyvauti ekskursijose ir, lydimi profesionalių gidų, nemokamai pasižvalgyti po senamiestį.

Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė Romena Savickienė pasakojo, kad tokia iniciatyva, minint uostamiesčio sukaktį, įgyvendinama pirmą kartą.

„2015-ieji yra paskelbti Senjorų metais, todėl, tikime, kad galimybė leistis į ekskursijas sudomins pagyvenusius uostamiesčio gyventojus“, – vylėsi R.Savickienė.

Kaip teigė direktorė, šį šeštadienį bus surengtos dvi nemokamos ekskursijos. Jų pradžia – 12 val. Senjorai kviečiami rinktis prie Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro.

„Ekskursijas dviem grupėms ves dvi gidės, kurios brandaus amžiaus klaipėdiečius vedžios ir supažindins su Klaipėdos senamiesčiu. Geriausia, kai vieną grupę sudaro maždaug 30 žmonių. Jei besidominčiųjų bus kiek daugiau, į kiekvieną iš grupių priimsime dar po kelis senjorus“, – kalbėjo Turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė.

Anot jos, į nemokamas ekskursijas klaipėdiečiai turėtų registruotis telefonu (8 46) 41 21 86.

„Tie, kurie į ekskursijas nebepaklius dėl per didelio norinčiųjų skaičiaus, nemokamai susipažinti su uostamiesčiu kviečiami rugsėjo 27-ąją, Pasaulinę turizmo dieną. Minint šią dieną, jau ne vienus metus klaipėdiečiai raginami iš naujo atrasti uostamiestį“, – sakė R.Savickienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių