Septynetukui išrinkti – pora dienų

Antrasis dienraščio "Klaipėda" inicijuotų Metų klaipėdietės rinkimų etapas artėja pabaigos link. Iki pirmadienio 12 val. balsuodami gyventojai dar gali išrinkti septynias, jų manymu, verčiausias pretendentes.

Stebina aktyvumu

Į garbingą titulą šiais metais pretenduoja net 31 savo darbais uostamiesčiui ir jo bendruomenei nusipelniusi dailiosios lyties atstovė.

Šįkart Metų klaipėdietei pasiūlytų moterų sąrašas – itin spalvingas. Tarp kandidačių – savo darbą mylinčios ir miestą garsinančios klaipėdietės: gydytojos, sportininkės, menininkės, mokslininkės, moterys, kurioms būdingas iniciatyvumas ir kilnūs darbai.

"Klaipėdiečiai turi vos kelias dienas, kad išrinktų verčiausiasias. Pareikšti savo simpatijas galima iki vasario 12 d. 12 val. Įvairiais būdais balsuodami klaipėdiečiai išrinks šešias moteris, o dar vieną kandidatę iš visų gyventojų, pasiūlytų į finalinį septynetuką, deleguos komisija. Ji taip pat įvertins, ar šešios pretendentės, išrinktos balsavimo metu, atitinka renginio nuostatus", – pasakojo dienraščio "Klaipėda" rinkodaros ir pardavimo vadovė Daiva Daukšienė.

Anot jos, klaipėdiečiai nesnaudžia ir aktyviai balsuoja už savo favorites.

"Vyksta graži konkurencinė kova, ryškėja ir lyderių gretos. Tačiau likusios kelios antrojo etapo dienos dar gali pakeisti situaciją. Tad klaipėdiečiai ir toliau turėtų aktyviai palaikyti kandidates", – ragino D.Daukšienė.

Kupono vertė didesnė

Konkursui deleguojamos kandidatės skelbiamos ne tik laikraštyje, bet ir Metų klaipėdietės konkurso internetinėje platformoje portale klaipeda.diena.lt/mk.

Tradiciškai savo simpatijas galima išreikšti balsavimo lapelyje, iškirptame iš dienraščio. Gyventojai turėtų atkreipti dėmesį, kad vienas kuponas prilygsta net dešimčiai balsų.

Balsavimo lapelius reikėtų siųsti adresu: Metų klaipėdietės rinkimams, dienraštis "Klaipėda", Naujojo Sodo g. 1A, "K centras", 92118 Klaipėda, arba atnešti ir įmesti į specialias balsadėžes redakcijos skyriuose Naujojo Sodo g. 1A ir PC "Akropolis", Taikos pr. 61, Klaipėda.

Taip pat pareikšti nuomonę siūloma naujienų portale klaipeda.diena.lt, rubrikoje "Metų klaipėdietė", arba tiesiog surinkus adresą klaipeda.diena.lt/mk. Čia atiduoti balsą galima vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Balsai bus sumuojami santykiu vienas su vienu.

Balsuoti galima ir SMS žinutėmis. Vienos kaina – 1 euras. Žinutė prilygsta dešimčiai balsų.

Kulminacija – kovo 8 d.

Septynetukas bus paskelbtas vasario 14-ąją, o į jį patekusios moterys nuo vasario 15 d. bus pristatomos dienraščio "Klaipėda" puslapiuose, naujienų portale ir "Facebook" paskyroje.

Nuo vasario 15 d. iki kovo 5 d. 12 val. miestiečiai bus kviečiami atiduoti savo balsus už tą, kuri, jų nuomone, verčiausia Metų klaipėdietės titulo. Balsuoti bus galima portale, žinutėmis ar skambučiais trumpuoju telefono numeriu ir pildant dienraščio balsavimo lapelius.

Visi prieš tai surinkti kandidačių balsai bus panaikinami ir naujas etapas, likus septynioms pretendentėms, prasidės turint nulį balsų.

Kovo 6–7 d. rezultatai bus sumuojami.

Nugalėtoją lems 20 proc. internetu nuomonę pareiškusiųjų, 30 proc. – trumposiomis SMS žinutėmis ir 50 proc. laikraščio kuponais skirti balsai.

Metų klaipėdietės paskelbimo, iškilmingo pagerbimo ir apdovanojimo ceremonija, taip pat Moters dienai skirtas koncertas vyks kovo 8-ąją Klaipėdos koncertų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kada rinkimai nekilniausiu

Kada rinkimai nekilniausiu portretas
verslo, oi savivaldybes?

marazmas

marazmas portretas
Klaiku, kai tokiame sąraše yra toji moteriškė-atseit, bendruomenės (kokios?) pirmininkė.Žmonės ją pažįsta nuo senų laikų ir žino jos "nuopelnus".

Anonimui

Anonimui portretas
Yra moteris auginanti 4 nebiologinius vaikus ir vieną savo. Našlė. Ji tikrai verta šio vardo. Kita verta dėmesio padedanti mūsų senjorams, organizuojanti jų laisvalaikį.Siūlyčiau už jas balsuoti. Šiais laikais einant pareigas, dirbti gerai, yra normalu, o ne privalumas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių