Šeštadienį į Klaipėdą atplaukia net 3 kruiziniai laivai

Šeštadienį Klaipėdos kruizinių laivų krantinę papuoš net trys kruiziniai laivai.

Pasak bendrovės “Klaipėdos laivų remontas“ direktoriaus Alvydo Butkaus, tai bus pirmas kartas Klaipėdos kruizinės laivybos istorijoje, kuomet kruizinių laivų terminale bus prišvartuoti net trys kruiziniai laivai - „Amadea“, „Seabourn Pride“ ir „Hanseatic“.

Prabangiais, 5 žvaigždučių kategoriją atitinkančiais laivais į Klaipėdos uostą atvyks daugiau nei 1300 turistų: kruiziniu laivu „Amadea“ atvyks apie 800, „Seabourn Pride“ - apie 300, o „Hanseatic“ - apie 200 kruizinių turistų. Baltijos kruizo metu šie laivai lankysis įvairiuose uostuose - St. Peterburge, Kopenhagoje, Stokholme, Taline ir kt.

Į Klaipėdos uostą šie laivai atplauks apie 12 val., o paskutinis iš jų išplauks 24 val. Šio apsilankymo metu kruiziniais laivais atplaukę turistai lankysis Klaipėdos senamiestyje, Palangoje, Kuršių Nerijoje, taip pat klausysis Klaipėdos koncertų salės parko estradoje atliekamos „Uvertiūros naujajam amžiui“.

Teatro aikštėje vyks tradicinių liaudies amatų demonstravimas bei jomarkas, kuriame apsilankyti kviečiami visi miesto svečiai bei gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JV

JV portretas
negi sunku parasyt kokios salies tie kruizinai laivai?Labai idomu zinot.O dabar reikia paciam zmogui ieskot info ,juk ne visada yra laiko ir galimybiu.Jei kas parasytu zinantis,tai butu labai malonu

to JV

to JV portretas
7.00h Hanseatic - The Bahamas 12.00h Amadea - The Bahamas 13.00h Seabourn Pride - The Bahamas

jo

jo portretas
Ne kokios salies,o po kokia pigia veliava plaukiojantys laivai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių