Šiaurinėje miesto dalyje – nauji šaligatviai

Rangovai šią savaitę pradeda darbus Panevėžio gatvėje, kur žadama sutvarkyti šaligatvius. Pėstiesiems skirtų dangų čia bus paklota už 93 tūkst. eurų.

Nauji šaligatviai Panevėžio gatvėje bus nutiesti iki pat sankryžos su Plytinės gatve. Ties Klaipėdos Šv. Kazimiero bažnyčia takai jau buvo itin susidėvėję, o plyteles šioje vietoje iškilnojo medžių šaknys.

Buvo svarstyta, ar nemėginti atsisakyti kelių čia augančių medžių, tačiau Klaipėdos miesto želdynų ir želdinių apsaugos ir priežiūros komisija konstatavo, jog būtinybės šalinti lapuočius nėra.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistė Nijolė Vedeikienė aiškino, jog šaligatvis bus nuteistas kitapus gatvės, ties Šv. Kazimiero bažnyčia.

"Rangovai jau atsigabeno medžiagas ir turėtų pradėti darbus. Jiems duotas trijų mėnesių terminas, tačiau nemanau, kad tiek užtruks, turėtų padaryti greičiau", – patikino specialistė.

Panevėžio gatvėje nuo Dailidžių iki Plytinės gatvės šaligatviai naujai bus tiesiami abiejose pusėse. Nuo Kretingos gatvės iki Dailidžių gatvės naujas šaligatvis atsiras vienoje pusėje.

Pėsčiųjų takai pernai buvo tvarkyti ties Panevėžio gatvėje esančiu darželiu "Atžalynas".

"Bet ten jų nutiesta tik nedidelė dalis, o šiemet darbai nusitęs toliau. Plušama ir kitose miesto dalyse. Šiuo metu vykdomas viešasis pirkimas darbams Valstiečių, Veterinarijos gatvėse atlikti. Netrukus darbai prasidės J.Zembrickio gatvėje. Nežinia, kaip seksis viešųjų pirkimų procedūros, norėtųsi spėti darbus pradėti dar šiemet, tačiau gali būti, jog jie startuos tik kitą pavasarį", – tikino N.Vedeikienė.

J.Zembrickio gatvėje naujų šaligatvių remontui numatyta apie 42 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taikos 55

Taikos 55 portretas
Taikos 55 ir salia josnamas ikiAitvaro,plyteles baisios.Keite vamzdzius ir sukiso beveik visur senas plyteles,bordiurus.O vakare .kai tamsu,baisu ir eiti,tamsu kaip su bi nej.Miesto centras,salia Akropolis ir toks bardakas.

Kas svarbiau?

Kas svarbiau? portretas
Kažkurios gatvės ne tik kad šaligatvių neturi, bet nei gatvių dangos, nei apšvietimo... Saulės, Spindulio, Saulėtekio ir beveik visos aplinkinės.

Montecristo

Montecristo portretas
Čia plytelės ir gatvė paklota buvo 1998m, gal iš tikro dar būtų buvę kažkiek galima palaukt, nes juk kitur padėtis žymiai liūdnesnė, o Panevėžio gatve kasdien einu ir tikrai nemanau, kad vaizdelis liūdnas :)
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių