Siauroje gatvėje įstrigo vilkikas

Siauroje Mažojo kaimelio gatvėje įstrigo į prekybos centrą prekes atvežęs vilkikas su priekaba. Taip nutiko, nes per arti įvažos į įstaigos kiemą buvo pastatytas automobilis.

Vilkikas su priekaba Mažojo kaimelio gatvę užtvėrė ketvirtadienio rytą apie 8 val. Sunkiasvorė transporto priemonė bandė išvažiuoti iš Kretingos gatvėje esančio prekybos centro kiemo.

Tai padaryti jam trukdė per arti įvažos pastatytas automobilis BMW. Panašu, kad vilkiko vairuotojas bijojo, kad gali kliudyti mašiną.

Mažojo kaimelio gatvelėje buvo visiškai paralyžiuotas eismas. Laimė, kad šioje arterijoje jis nėra intensyvus. Tuo metu, kai Mažojo kaimelio gatvėje įstrigo vilkikas, prekybos centro kieme jau buvo ir kita sunkiasvorė transporto priemonė.

Teko pavargti ir kitų automobilių vairuotojams, kurie norėjo išvažiuoti iš arterijos.

Į Mažojo kaimelio gatvę buvo iškviesti policijos pareigūnai. Jie ieškojo automobilio BMW savininko. Pastarąjį surasti pavyko. Jis gyveno netoliese esančiame name.

Vaikinas perstatė automobilį į kitą vietą. Vilkikas su priekaba išvažiavo.

Mažojo kaimelio gatvėje, šalia prekybos centro kiemo tvoros, ant pakylėjimo, savo automobilius dažniausiai palieka aplinkinių daugiabučių namų gyventojai.

Prekybos centro darbuotojai yra ant sienos pakabinęs prašymą neužstatyti įvažiavimo.

Taip pat pakylėjimo kraštas, kur statomi automobiliai, prie įvažos iš prekybos centro kiemo yra pažymėta geltona, draudžiančia sustoti ir stovėti linija.

Tačiau dėl jos vairuotojams gali kilti neaiškumų. Susidaro įspūdis, kad geltona linija draudžia stovėti pačioje įvažoje, o ne ant pakylėjimo.

Į prekybos centrą atvykstančių vilkikų vairuotojai ne kartą ir patys yra drausminę automobilius Mažojo kaimelio gatvėje paliekančius savininkus.

Ne tik prašydavo taip nesielgti, bet ir grasindavo, kad kitą kartą bus iškviesta policija ir automobilis nutemptas, nors tokia praktika paprastai nebėra naudojama.

Vilkikų vairuotojai taip pat atkreipdavo dėmesį, kad per arti įvažos pastatyta mašina gali būti suniokota, kai sunkiasvorė transporto priemonė važiuos iš kiemo.

Aiškino, kad dėl to ir yra pažymėta geltona linija, pakabintas skelbimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikia

reikia  portretas
Reikia tą zoną ant pakylos užbraukyti geltonomis juostomis, tada ant jų pastatytos mašinos savininką galima būtų bausti.

Nk

Nk portretas
Kodėl kaimelio gyventojai turėdami nuosavus kiemus mašinas stato gatvėje? Kiekviename kieme garažas,net ne vienas , įvažiavimas ,o mašinos ant gatvės.

Hm

Hm portretas
Mažojo kaimelio gatvėje išvis mašinos statomos debiliškai.Teko važiuoti su sunkvežimiu tai jis tarp šachmatiškai sustatytų automobilių siauroje gatvelėje niekaip neišsiraito,papypinus išlindo apsimiegojas šeimininkas, eina aplinkui automobilį,kopūstą ant pečių krapšto ir dejuoja "tai kur ją man pastatyti. Jeigu gatvės pavadinimas toks tai bent nesielkit kaip iš kaimo glūdumos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių