Šilutės plente – darbų įkarštis

Šilutės plente ir jo prieigose pluša darbininkai. Jau prieš kurį laiką startavo dalies Dubysos gatvės remontas, šiomis dienomis tobulinama ir eismo juosta prie vieno Šilutės plente esančių apsisukimų.

Vienoje judriausių miesto arterijų ir greta jos jau kurį laiką dirba kelininkai.

Darbininkai netoli Šilutės plente baigiamo statyti naujojo prekybos centro tobulina kai kurias gatvės dalis, darbai jau anksčiau prasidėjo ir jos prieigose – Dubysos gatvėje.

Šiomis dienomis ryškiais atitvarais pažymėta ir lėtėjimo juosta, vedanti vieno Šilutės plento apsisukimo įvažų link. Ši juosta kiek pailginta.

Visos šios permainos susijusios su minėtu naujuoju prekybos centru.

"Šis prekybos centras pasirūpina įvažomis, platina gatvę, įrengia juostas", – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vedėja Rima Liudžiuvienė.

Pašnekovės teigimu, prekybos centras tinkamu naudoti bus pripažintas tik tada, kai visi numatyti ir jau prasidėję darbai bus baigti.

"Jie dirbo ir Dubysos gatvėje, ir įvažas sau tiesia, ir Šilutės plente. Tris gatves tvarko – viską aplinkui", – užvirusius darbus apibendrino R.Liudžiuvienė.

Anot poskyrio vedėjos, Šilutės plento ir Dubysos gatvės ruožų rekonstravimui ir privažiavimo kelio statybai leidimas buvo išduotas šio rugsėjo pradžioje.

Paties prekybos centro pastato statybai leidimas buvo išduotas 2015-ųjų lapkritį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jerominas

jerominas portretas
tamstos politikai-valdininkai: apsisukimo juostos pailginimas 10 m neišstręs kamščių problemos. reikia daugiau pastangų. įjunkit abu pusrutulius savo galvose

seklys

seklys portretas
kiek suprantu nebeliks apsisukimo kur buvo arciau ziedo

klp

klp portretas
gaila, kad iki pusės lėtėjimo zonoje išsikišęs reklamos skydas nepašalintas ir jei ten bus pagrindinis apsisukimas tai lėtėjimo zona per maža ir realiai užprogramuoti kamščiai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių