Skaitytojų troškimus išplukdys į jūrą

  • Teksto dydis:

Šiemet Jūros šventės metu Turgaus gatvėje bus išskleistas "Klaipėdos" dienraščio skaitytojų norų tinklas, kuriame skaitytojai galės išlieti savo svajones.

Šiemet dienraštis "Klaipėda" ne tik spausdina Jūros šventės programą, bet ir yra kitaip naudingas didžiausios vasaros fiestos dalyviams. Turgaus gatvėje bus išskleistas dienraščio skaitytojų norų tinklas, kuriame skaitytojai galės išlieti savo svajones.

Ketvirtadienio, penktadienio ir šeštadienio dienraštyje "Klaipėda" bus išspausdinta Jūros šventės programa su renginiais ir šalia rymos norų žuvytė. Į ją skaitytojai galės įrašyti savo troškimus, kuriuos galima atnešti ir įmesti į dienraščio norų tinklą.

"Mes juos visus penktadienį ir šeštadienį sugaudysime ir perduosime mūsų Metų jūrininkui, kuris įsipareigojo norus išplukdyti į plačiuosius vandenis. Legenda byloja, kad jūrai perduoti norai išsipildo", – tvirtino dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Žuvytę teks susilankstyti patiems skaitytojams, tai – tikrai smagi atrakcija. Sulankstyti labai paprasta, yra skaičiai, nubraižytos lenkimo linijos, nurodyta, kuria kryptimi lenkti.
Suprantama, prieš tai reikės įrašyti savo norus.

"Net jei ir neturėsite tos norų žuvytės ar tuo metu nebūsite įsigiję dienraščio, klaipėdiečius ir svečius kviečiame į Turgaus gatvę, kur jie ras "Klaipėdos" komandą ir savo norus galės išreikšti vietoje", – žadėjo M.Saltonė.

Rinkodaros projektų vadovės teigimu, dienraščio skaitytojų Jūros šventėje laukia siurprizai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ŽMONA

ŽMONA portretas
JŪREIVIŲ IR JŲ ŠEIMŲ NORAI,KAD BŪTŲ SUMOKĖTI ATLYGINIMAI UŽ DARBĄ.PVZ.LAIVO GLOBAL BUVUSIEMS IR ESAMIES IR BUSIMIEMS JŪRININKAMS KADA MOKĖS?GAL ŽUVELĖ ATSAKYS?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių