Socialinių būstų namo statybos – be didesnių trukdžių

Socialinių būstų namo Irklų gatvėje statybos kol kas vyksta taip, kaip numatyta. Dar šiemet tikimasi surasti ir antrojo panašaus objekto, iškilsiančio Rambyno gatvėje, statybų rangovus.

Šiomis dienomis uostamiesčio savivaldybėje aptartos įsibėgėjančios socialinių būstų namo statybos, jų eiga.

Klaipėdos savivaldybės Projektų atrankos ir analizės poskyrio vedėja Jurgita Dumbauskaitė teigė, kad visi suplanuoti darbai vyksta taip, kaip tikėtasi, didesnių trukdžių susitikimo su rangovais metu nebuvo akcentuota.

Adresu Irklų g. 1 iškilsiantis socialinių būstų namas pradėtas statyti šių metų pradžioje. Numatoma, kad statybos turėtų būti baigtos 2019-ųjų vasarį.

"Tai yra dvejų metų sutartis su galimybe pratęsti", – pridūrė J.Dumbauskaitė.

Planuojama, kad uostamiestyje iškils ir dar vienas bėdžiams skirtas namas. Tiesa, kada tai nutiks, dar nėra aišku.

"Šiuo metu techninis projektas yra pateiktas statybos leidimui gauti. Iš derinančiųjų buvo pastabų, tad dabar stengiamasi išspręsti problemas", – projekto etapą įvardijo poskyrio vedėja.

Kol kas neskubama prognozuoti, kada Rambyno gatvėje galėtų prasidėti socialinių būstų namo statybos, tačiau per šiuos metus tikimasi rasti statybų rangovą ir pasirašyti sutartį.

Rangovų paieškos prasidės gavus statybas leidžiantį dokumentą.

Iš viso abiejuose namuose bus 76 būstai, keliolika jų bus pritaikyti neįgaliems žmonėms. Didžiąją dalį pinigų, reikalingų šių dviejų namų statybai, skyrė ES.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.........

......... portretas
Tai pastatys is valdisku paskiu parduos ir vel sakys kad nera butu. Musu name taip jau buvo.buvo 4 soc. butai viename gyveno senuole.po juos mirties butukas tapo nuosavu. O buvo normalus butas. Tai kaip cia suprasti. Geras biznis is aciu kokius 30 000 euriuku susiberti .

As

As portretas
Cia isvis pasyatys ir parduos.niekas negaus nieko

LABAI NEŪKIŠKA

LABAI NEŪKIŠKA portretas
per du namus tik 76 butai. Statykite bendrabučius, kad kuo daugiau varguolių turėtų stogą virš galvos.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių