„Sodra“ klaipėdiečius perspėja saugotis apgavikų

Pastaruoju metu padažnėjo atvejų, kai prisidengus „Sodros“ darbuotojų vardu, siekiama iš gyventojų gauti informaciją apie asmens duomenis.

Į „Sodros“ Klaipėdos skyrių vėl kreipiasi išmokų gavėjai, pranešdami, kad jiems skambino asmuo, prisistatantis „Sodros“ darbuotoju Juliumi Ramanausku ir prašė nurodyti asmeninės banko sąskaitos numerį dėl pensijų nepriemokos ar socialinio draudimo įmokų permokos grąžinimo.

„Dar kartą norime atkreipti gyventojų dėmesį, kad „Sodros“ darbuotojai telefonu neprašo pateikti asmeninių banko sąskaitų numerių, elektroninės bankininkystės prisijungimo ar kitų asmens duomenų“, - rašome „Sodros“ pranešime spaudai.

Pranešime taip pat akcentuojama, kad  „Sodros“ darbuotojai nesilanko gyventojų namuose, nestabdo žmonių gatvėse prašydami asmens duomenų, siūlydami pasirašyti kokius nors dokumentus ar kitaip sutvarkyti piniginius reikalus.

Gyventojai prašomi būti itin atidžiais ir asmeninių sąskaitų numerių, elektroninės bankininkystės prisijungimo ar kitų asmens duomenų telefonu neteikti.


Šiame straipsnyje: Sodrasukčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių