Statyti kolumbariumą Lėbartų kapinėse panoro tik viena įmonė

Įrengti kolumbariumą Lėbartų kapinėse panoro tik viena įmonė. Uostamiesčio valdžia tikėjosi, kad tuo susidomės daugiau investuotojų.

Trečiadienį vyko konkursas, kurio metu buvo išrinkta, kas statys naują kolumbariumą Lėbartų kapinėse. Juos domėjosi ir sąlygas pasiėmė penkios įmonės, tačiau pasiūlymą pateikė tik viena.

„Galvojome, kad konkurse sudalyvaus visi, kurie juo domėjosi, bet, matyt, jie pasirodė per sudėtingos sąlygos. Tačiau konkursas įvyko, nugalėtojas išrinktas“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Turto skyrius vedėja Genovaitė Paulikienė.

Kas laimėjo konkursą, kol kas neskelbiama. Tai bus padaryta, praėjus 10 dienų apskundimo laikotarpiui ir pasirašius sutartį.

Planuojama, kad naujas kolumbariumas Lėbartų kapinėse 900 kvadratinių metrų ploto aikštelėje, kurios nuomai vyko konkursas, turėtų atsirasti po metų.

Jį konkurso nugalėtojas turės įrengti savo lėšomis. Kolumbariumą išorė turėtų būti marmurinė ar granitinė, aukštis – apie du metrus.

Reikalaujama, kad nišos urnoms būtų įrengtos iš abiejų pusių. Vienos jų gylis, plotis ir aukštis siektų 0,5 metro. Numatoma, kad nišų kolumbariume bus 300. Vienoje jų tilps keturios urnos.

Tai bus tarsi šeimyninė kapavietė.

Sutartis su aikštelės nuomininku bus pasirašoma trejiems metams su galimybe pratęsti dar tokiam pačiam laikotarpiui. Vėliau kolumbariumą jis turės neatlygintinai atiduoti savivaldybei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www.kolumbariumas.net

www.kolumbariumas.net portretas
Patikslintas adresas. www.kolumbariumas.net

www.kolumbariumai.net

www.kolumbariumai.net portretas
Malonu matyti, kad pagaliau žmonės susivokė ir pradėjo statyti kolumbariumus!Visgi taip yra branginama mūsų žemelė, o galiausiai ji ir ne guminė, tai neišplėsi jos tiek, kad visiems užtektu vietos. Kolumbariumai puikus sprendimas! Dėl kolumbariumų gamybos prašome kreiptis www.kolumbariumai.net
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių