Stiprus vėjas pirmadienį Klaipėdoje vertė medžius

Pirmadienio pavakarę sustiprėjęs vėjas uostamiestyje vėl krėtė eibes, blaškė kiemuose ir gatvėse šiukšlių konteinerius, vertė medžius.

Ugniagesiams gelbėtojams praėjusią parą teko nuo gatvių pašalinti du vėjo nuverstus medžius, dar vienas liko aptvertas, nes buvo pavojingai pasviręs.

Pirmadienio popietę gautas pranešimas, kad Minijos gatvėje ties 169 namu pavojingai pasviro aukštas medis. Ugniagesių technika buvo netinkama 10 metrų aukščio medį nupjauti ir pašalinti nuo kelio, todėl gelbėtojai jį tik aptvėrė „Stop“ juosta ir pranešė apie situaciją savivaldybės Ūkio skyriaus darbuotojams.

Po 22 valandos, dar labiau sustiprėjus vėjui, Taikos prospekte ties 21 a namu kieme ant gatvės važiuojamosios dalies nugriuvo medis ir nežymiai apgadino lengvąjį automobilį.

O ankstyvą rytą Herkaus Manto gatvės 9 a namo kieme nuvirto medis. Griūdamas jis sumaitojo plastmasinius rūšiuojamų šiukšlių konteinerius.


Šiame straipsnyje: Vėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

tAI AR kLAIPEDOS VALDZIAI

tAI AR kLAIPEDOS VALDZIAI portretas
PIGIAU VISKAS KAINUOS. JAU SENIAI VISI NAMU GYVENTOJAI NESA SKUNDUS APIE TAI KAD REIKIA APIPJAUSTYTI NAMU KIEMUOSE DIDELIU IR SENUS MEDZIUS. BET NULIS REAKCIJOS TAI GAMTA PATI PAKOREGUOJA

Audrius

Audrius portretas
Šiaip iš nuotraukų aiškiai matyti kad konteineriai pagaminti ne iš plastiko o iš stiklo audinio.

Kazys

Kazys portretas
Pamanykit,vartė medžius,pora puvėkų išvertė,kuriuos seniai nupjauti reikėjo.O tokių mieste apstu ir dar kiek tyko pavojų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių