Studentas: Neringos kurortas – atlyginimų rojus

Siekdami kiekvieną vasarą prisivilioti tuos pačius darbuotojus, Neringos verslininkai jiems negaili padorių atlyginimų.

„Pas mus išties tendencija tokia, kad viešbučiuose, svečių namuose, restoranuose, kavinėse vasaromis dirba beveik tie patys darbuotojai kaip ir ankstesniais metais. Taip verslininkai orientuojasi į paslaugų kokybę“, - aiškino Neringos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė.

Todėl ir šiuo metu, priešingai nei Palangoje, sezoninių darbuotojų turizmo srityje jau nebeieškoma – komandos surinktos.

Uždarbiauti į Kuršių neriją vasarą dažniausiai vyksta studentai ir jie itin džiaugiasi ne tik suteikiamomis sąlygomis, bet ir atlyginimu.

„Pinigai tikrai geri. Tokie geri, kad net neapsimoka imti išeiginių“, - tvirtino sutiktas antrą kursą bebaigiąs studentas, kurio darbas – nuomoti dviračius.

Jis tvirtino ir tai, kad darbas yra ne tik nesunkus, bet ir nelabai atsakingas. Esą dviračių vagysčių iš nuomos punktų beveik nepasitaiko.

„Kai nuomojame dviratį, nusirašome asmens dokumento numerį. Tai reiškia, kad jei žmogus dviratį pavogs, bus labai nesunku surasti, koks asmuo tai padarė. Be to, tada jam jau kiltų problemų ir su kredito įstaigomis“, - aiškino studentas.

Jis pabrėžė, jog Neringoje dirbs visą vasarą ir net neketina dėl to gailėtis, nes jau skaičiuoja, jog uždirbs solidžią sumą. Kokią? Neatskleidžia.

Uždirbti daugiau pinigų pavyks ir todėl, kad išlaidų yra nedaug – darbdaviai suteikia nemokamą gyvenamąjį plotą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar tikrai rojus

ar tikrai rojus portretas
reklaminis rasinelis, kaip prisivilioti studentus (aprase atseit viena darbstuoli), nepamirsom, kaip pernai buvo rasyta apie ta vasara dirbanciu studentu apgyvendinimo "roju" Nidoje, net nuotraukos is to rusio buvo idetos

rimas

rimas portretas
nors vienas visoj lietuvj zmogus patenkintas atlyginimu

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. Aktyviai dalyvaukim v i s i.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių