Su Klaipėdos savivaldybe kovojusį valdininką ištiko mirtis

Daugybę metų Klaipėdos savivaldybėje dirbusį, o vėliau prie buvusią darbovietę teismuose kovojusį Vidmantą Trimonį pirmadienio rytą ištiko mirtis.

Pirminė priežastis – širdies nepakankamumas.

1946 metais gimęs V.Trimonis Klaipėdos savivaldybėje dirbo Architektūros ir miesto planavimo skyriaus vedėjo pavaduotoju.

Tačiau kai savivaldybės administracijoje įvyko reorganizacijoje, šis skyrius buvo išskaidytas į du poskyrius ir panaikintos pavaduotojų pareigybės, V.Trimonis buvo atleistas iš darbo, nes jau buvo pensinio amžiaus.

Buvęs valdininkas tokį savivaldybės administracijos sprendimą apskundė teismui. Jis siekė pripažinimo, kad atleistas neteisėtai ir už tai savivaldybė jam turi sumokėti ne tik už priverstines pravaikštas, bet ir atlyginti neturtinę žalą – 20 tūkst. litų.

Klaipėdos apygardos administracinis teismas pernai konstatavo, jog V.Trimonis atleistas neteisėtai ir priteisė iš savivaldybės jam atlyginti 3 tūkst. litų neturtinę žalą.

Tokį sprendimą apskundė abi šalys, nes buvo juo nepatenkintos. Aukštesnės instancijos teismas buvo palankesnis V.Trimoniui – paliko galioti žemesnės instancijos teismo sprendimą ir dar papildomai iš savivaldybės priteisė 9 tūkst. litų jam sumokėti už priverstines pravaikštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anelė iš Melnragės

Anelė iš Melnragės portretas
Amžiną atilsį Viduti, o aš tau kyšio už parašą taip ir nedaviau.

priesas

priesas portretas
ne kiek negaila...ilsekis neramybeje

Nuomone

Nuomone portretas
Tikras šunynas ta savivaldybė....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių