Sulaikytas pajūryje keturračiu važinėjęs vilnietis

Palangos pasieniečiai sulaikė vilnietį, keturračiu motociklu neteisėtai važinėjusį pajūrio apsaugos juostoje.

Pirmadienį VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Palangos užkardos pasieniečiai, naudodamiesi pajūryje sumontuota Kuršių marių ir teritorinės jūros stebėjimo sistema, ties Klaipėdos rajono savivaldybės Šaipių kaimu užfiksavo vyrą, pajūrio apsaugos juostoje važinėjantį keturračiu motociklu.

Į įvykio vietą nuvyko Palangos užkardos pasieniečiai, kurie vyrą sulaikė. Paaiškėjo, kad tai 43 metų Vilniaus gyventojas. Jis keturračiu moticklui “Explorer” buvo įvažiavęs į smėlio juostą, kuria motorinėmis transporto priemonėmis važinėtis yra draudžiama.

Pažeidėjui pasieniečiai surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą už pakrančių apsaugos juostos režimo pažeidimą. Surinktą medžiagą VSAT pareigūnai perduos aplinkosaugininkams.
Vilniečiui, motociklu įvažiavusiam į draudžiamą zoną, pasieniečiai įteikė šaukimą atvykti į Klaipėdos pajūrio regioninio parko direkciją administracinės bylos nagrinėjimui.

Pakrančių apsaugos juostos niokotojų per naudojamą stebėjimo sistemą pasieniečiai pajūryje pastaruoju metu buvo sulaikę ir daugiau. Dauguma jų buvo atvažiavę iš toliau nuo pajūrio nutolusių Lietuvos miestų.


Šiame straipsnyje: keturračiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių