Šuns diena Klaipėdoje paminėta bėgimu su augintiniais

Sekmadienį Šuns dienos proga Klaipėdoje surengtas keturkojų ir jų šeimininkų bėgimas. Įvairaus ilgio trasas šįkart pamėgino įveikti beveik du šimtai kroso dalyvių  – žmonių ir šunų.

Toks bėgimas Klaipėdoje surengtas jau ketvirtą kartą, tačiau Šuns dienai paminėti – antrą.

Gyvūnų prieglaudos „Linksmosios pėdutės“ steigėja ir bėgimo organizatorė Simona Šakinytė teigė, kad šiemet bėgti užsiregistravo 58 suaugusieji ir 40 vaikų su augintiniais. Keturi dalyviai bėgo su dviem šunimis.

„Šiemet renginys ypatingai gerai pasisekė. Svarbu, kad oras iš pat ryto buvo geras. Tai irgi turėjo įtakos, kad susirinko tiek daug dalyvių. Jokių pykčių nei tarp šunų, nei tarp žmonių nebuvo. Buvo ir naujokų, atėjo ir ankstesnių metų bėgimo dalyviai. Buvo ir tokių, kurie, pamatę statomą palapinę, prisijungė prie bėgikų“, – neslėpė S.Šakinytė.

Renginys vyko už Vasaros estrados, kur prasideda pėsčiųjų ir dviračių takas. Suaugusiųjų bėgikų trasos ilgis – 4 km, mažųjų bėgikų – 200 m. Greičiausi bėgikai buvo apdovanoti.


Šiame straipsnyje: Šuns diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Bezrazumiai , kada paskelbsite TARAKONU ,ARBA KURKLIU dienas

Vilija

Vilija portretas
Kaip smagu, kad yra tokių pramogų ir žmonių, mėgstančių gyvūnų draugiją, jais besirūpinančių. Deja, šįryt, surinkę savo šunelio dovanėlę, turėjome progos stebėti į iš gretimo kiemo ateinantį vyriškį, kuris labai oriai laukė šuns darbelio pabaigos ir net nepajudėjo, kad surinktų. Sušukau, kad jei nerinks, kitą kartą bus filmuojamas. Ką mes galime padaryti? Kaip sutvarkyti tokio plauko "gyvūnų mylėtojus"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių