„Supermiestas“: klaipėdieti, o ką padarei tu? (3)

TV projektui "Lietuvos supermiestas" skaičiuojant paskutines dienas, dienraštis "Klaipėda" pristato žmones, kurie netausodami asmeninio laiko ir energijos įsiliejo į uostamiesčio komandos gretas ir kurių pastangos pelnė aukščiausius komisijos įvertinimus.

Kiekvienas jų įnešė svarų indėlį, kad Klaipėda dar labiau priartėtų prie supermiesto titulo. Tačiau kiekvienas, likęs anapus ekrano, taip pat gali parodyti gerą valią, tiesiog atiduodamas balsą už savojo miesto komandą. Jai tokio palaikymo dabar labai trūksta.

Zita Satkauskaitė, kultūristė:

– Teko dalyvauti vienoje – virvės traukimo – rungtyje, kurioje mūsų komandai puikiai sekėsi. Labai nustebau, kad ji buvo ištepta ir aliejumi, tai dar labiau pasunkino mūsų užduotį. Tiesą sakant, nemaniau, kad būdami tokie smulkučiai žmonės, palyginti su kitų miestų atstovais, taip drąsiai ir gerai pasirodysime. Turbūt ne tik dėl to, kad turėjome puikų vadovą – Artūras Ševelkovas moka užvesti, suorganizuoti žmones, įžvelgti visus niuansus. Apskritai, mūsų sportinėse rungtyse dalyvauja drąsūs, pajėgiausi Klaipėdos žmonės, kurie 100 procentų atsiduoda tam, ką daro, visomis jėgomis kovoja už savo miestą. Virvės traukimas – komandinė rungtis, todėl kai visi yra kaip vienas kumštis, tada jau gali kovoti. Reikia gerai sustyguoti, jausti šalia esantį žmogų. Svarbiausia, kad vieni kitus palaikytų. Tą patį būtų galima pasakyti ir apie patį televizijos projektą. Iš tiesų tai šaunus sumanymas, kuris subūrė gausybę bendraminčių, žiūrovų ir leido miestams pasijausti draugiškesniems. Tikiuosi, kad Klaipėda tikrai pelnys supermiesto titulą, jei dar klaipėdiečiai neužmigs ant laurų ir aktyviai balsuos, tai bus labai didelė parama komandai.

Rasa Serra, muzikė, vokalinio kvarteto "Cappella‘A" narė:

– Kaip dainininkė, prie šio projekto prisidėjau dainomis, tuo, ką moku geriausiai. Kartu su grupe "Pikaso" ir "Mingės" kapelija teko atlikti dainą "Oi, brolužėli", o talentų rungtyje dalyvavau kartu su "Cappella‘A" ir Steponu Januška. Šiame projekte jaučiausi išskirtinai gerai, nesitikėjau tokios puikios energetikos, nuotaikos. Pirmąkart padalyvavus norėjosi važiuoti dar ir dar kartą. Jautiesi, jog varžaisi ne konkurse, o tiesiog kažkokiame linksmame žaidime. Be abejo, labai jaučiamas ir žmonių susitelkimas, vienybė, galbūt todėl studijoje tvyro ir labai pakili nuotaika, be galo daug duoda sirgalių palaikymas. Manau, kad kiekvienas uostamiesčio gyventojas turi prisidėti prie šio projekto jau vien todėl, kad yra klaipėdietis. Man tai atrodo natūralu ir savaime suprantama. Ir pati, kad ir nebūčiau dalyvavusi "Lietuvos supermieste", būčiau žiūrėjusi ir sirgusi už mūsų komandą. Be abejo, žiūrovų palaikymas mūsų komandai dabar itin svarbus, nes aktyviai balsuojama ir už kitus miestus, mes kažkaip vis "trinamės nugaromis" su Marijampole. Tad nesinori atsilikti. Juo labiau kad Klaipėdoje gausu talentų ir mūsų miestas negali likti neįvertintas.


Šiame straipsnyje: Supermiestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Balsavau,balsavau ir balsavau...Tai ka neprisidejau?

2.aktyvuole

2.aktyvuole portretas
balsavau, dalyvavau ir dar draugus informavau kad skambintu:)

Gražu

Gražu portretas
Viskas būtų super, bet su tais dainininkais Klaipėdos komandai nesiseka. Neturim mes dainininkų. Dainos gražios, bet prastai atliekamos. Kam jūs tą Petrikytę dabar pasikvietėt? Baisuma. Kažkada,"... kadaise, kadaise, tos dienos negrįš, buvau aš gražuolis, jaunas arklys...Bet dabar - nea. Bijau, kad finale su daina klaipėdiečių neištiktų fiasko. Ačiū komisijai, kuri labai patriotiškai nusiteikusi Klaipėdos atžvilgiu. Ir šokėjams - ačiū, ir sportinės rungties dalyviams - ačiū. Ir Simonui - didelis ačiū. Kaip ten bebūtų, aš balsuosiu, balsuosiu, balsuosiu už Klaipėdą, nes aš ją labai myliu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių