„Supermiestas“ laukia savanorių

Televizijos projekte "Supermiestas" klaipėdiečių komanda kviečia savanorius dalyvauti intriguojančioje sporto rungtyje: iš žmonių bus statoma piramidė.

LNK televizijos projekte „Supermiestas“ sėkmingai dalyvaujanti klaipėdiečių komanda pasiekė pusfinalius, kur be muzikinio ir miesto talento pasirodymų laukia sportinė rungtis.

Ji, kaip ir visada – netradicinė: iš žmonių reikės statyti piramidę. Laimės ta komanda, kurios piramidę sudarys daugiausiai žmonių.

Klaipėdiečių komandos sporto rungčių koordinatorius, imtynių treneris Artūras Ševelkovas, kvietė vyresnius nei 16 metų tvirtus jaunuolius sudalyvauti šioje rungtyje ir patirti nepamirštamų įspūdžių.

„Jau turime nemažą būrį savanorių, dalyvausiančių statant piramidę, tačiau galėtume ją suręsti iš dar didesnio žmonių būrio“, - intrigavo A.Ševelkovas.

Vaikinai ir merginos laukiami Lengvosios atletikos manieže Klaipėdoje (Taikos pr. 54) šiandien, ketvirtadienį ir penktadienį 20 val. Telefonas pasiteirauti: 8686 40682.

Klaipėdiečiams „Supermiesto“ projekte jau yra tekę dalyvauti rungtyje, kur pergalę lėmė dalyvių skaičius. Į „Golf“ automobilį buvo stengiamasi sutalpinti kuo daugiau žmonių. Klaipėdiečiai aplenkė visas komandas ir pasiekė rekordą: į mašiną tilpo 28 žmonės.

Tai ne vienintelė „Supermiesto“ sportinė rungtis, kur klaipėdiečiai konkurentams nepaliko jokių šansų laimėti. Uostamiesčio atstovams pavyko nurungti varžovus sumo imtynėse, virvės traukimo, baudų metimo nuo bėgimo takelio, stacionarių dviračių mynimo, golfo rungtyse.

„Supermiesto“  sporto rungtyje „Piramidė“ norintys sudalyvauti vaikinai ir merginos laukiami Lengvosios atletikos manieže Klaipėdoje (Taikos pr. 54) balandžio 7 ir 8 d. 20 val. Telefonas pasiteirauti: 8686 40682.


Šiame straipsnyje: Supermiestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių