„Supermiesto“ televizoriams atsirado pirkėjų

Pergalę projekte „Lietuvos supermiestas“ iškovojusi klaipėdiečių komanda surengė laimėto prizo – televizorių pardavimo aukcioną.

Už surinktas lėšas dar iki liepos pabaigos uostamiesčio vaikams bus įrengta nauja žaidimų aikštelė.

Gegužę Lietuvos supermiesto vardą Klaipėdai iškovojusi bei už pergalę gavusi  50 televizorių, uostamiesčio komanda nutarė juos konvertuoti į žaidimų aikštelę, skirtą uostamiesčio mažiesiems gyventojams, o dalį televizorių dovanoti tiems, kurie negali jų įsigyti.

20 televizorių bus išdalyta įvairioms miesto bei regiono socialinėms įstaigoms, o likusieji 30 televizorių aukciono metu „paversti“ pinigais.

Vakar visi Klaipėdos vardą gynę atlikėjai Klaipėdos  muzikiniame teatre surengė koncertą-aukcioną, kuriame buvo parduota 20 televizorių.

Juos įsigijo uostamiesčio verslininkai, įvairios organizacijos. Kelis televizorius, siekdami paremti Supermiesto komandos idėją – Klaipėdos centre sukurti spalvingą „Vaikų supermiestą“, įsigijo ir privatūs asmenys.

Aukciono metu televizoriai pardavinėti po 2 tūkst. litų, tad surinkta 40 tūkst. litų. Viliamasi, kad per artimiausias kelias savaites pirkėjus pavyks rasti ir likusiems dar neparduotiems televizoriams.

Visi pinigai bus skirti visiems prieinamai moderniai vaikų žaidimų aikštelei Danės skvere įrengti. Jos įrengimo darbai turėtų prasidėti jau po kelių savaičių. Juos numatoma baigti iki didžiausio uostamiesčio renginio – Jūros šventės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Truputi privelta

Truputi privelta portretas
Televizorius nupirko ivairios Klaipedos organizcijos ir pavieniai asmenys iki koncerto.Tokių rengėjai rado 20.Tad 20x2000Lt ir buvo butent ta suma 40000Lt. O renginio metu tik bandyta parduoti vieną tv bet pati vedančioji Dalia pakelusi pradinę kainą iki 1300Lt turėjo jį ir pirkti...Gal tą ar kitą po pertraukos pirko "atsibudęs" kandidatas į Seimą .Tad taip ir buvo vienas tv parduotas aukcione,o ne aukcione nupirkta 20 TV.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių