Susitikime - V.Grubliausko metinės ataskaitos „repeticija“

Derybas su Vyriausybe dėl suskystintų gamtinių dujų terminalo Klaipėdos meras susitikime su verslininkais įvardino svarbiausiu metų įvykiu mieste.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai pirmieji iš miesto vadovo Vytauto Grubliausko lūpų išgirdo apie svarbiausius per metus nuveiktus darbus.

„Tai savotiška metinės atskaitos repeticija“, – pajuokavo meras V.Grubliauskas.

Sėkmingiausiu ir svarbiausiu metų darbu meras pavadino miesto valdžios įdirbį derinant suskystintų gamtinių dujų terminalo reikalus. Taip pat Baltijos prospekto žiedinių sankryžų ir Pietinio aplinkkelio projektų palaiminimą Vyriausybėje bei būsimo baseino statybą.

Laisvosios ekonominės zonos (LEZ) investuotojams rūpėjo, kada bus pratęsta Statybininkų prospekto atkarpa link Šilutės plento per LEZ‘ą. Tačiau, pasirodo, tai nėra valstybinės reikšmės kelias ir jis neįtrauktas į Vyriausybės finansuojamus prioritetinius planus.


Šiame straipsnyje: Vytautas Grubliauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
Ka jis gero padare? Ogi nieko, tik i kisene sau gera suma isidejo. Velniop toki mera jis tik tuscia vieta uz kuria mes brangiai mokame ir dar pakele imokas uz vaiku burelius. Tai gal tam trubadurui dar padekoti? Meskit ji lauk ir kuo toliau nuo musu.

t

t portretas
na va ir vaicekauskas sergantis napoleono sindromu yra....

jazz

jazz portretas
Su nusprogusiu senamiesciu ir kiaurom gatvem
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių