Sustabdyta kavinės Giruliuose veikla

Klaipėdos valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, gavus vartotojo skundą ir atlikus įmonės patikrinimą, trečiadienį dėl grubių higienos pažeidimų sustabdė bendrovės „Kinrožė“ kavinės veiklą (Turistų g. 22, Klaipėda).

Tikrinimo metu nustatyta, kad įmonė vykdė neleistiną veiklą – viešo maitinimo patiekalų gamybą, nors leidimas išduotas tik pusgaminių, kurie gaminami ir tiekiami iš bendrovės „Kinrožė“ (Naikupės g. 14-3, Klaipėda), terminiam apdorojimui.

Įmonėje neveikia savikontrolės sistema, savikontrolės žurnalai inspektoriams nepateikti, gamybinė įranga neženklinta, kontrolinio termometro neturi. Gamybinių ir pagalbinių patalpų langai be apsauginių tinklelių, laikomi atviri, patalpose skraido musės. Įmonėje gaminami žemaičių blynai, kurių mėsos įdaras laikomas aplinkos temperatūroje, išmatavus jo vidaus temperatūrą, užfiksuota +31,7°C.

Darbuotojų tualete nebuvo dezinfekcinių ir sausinimo priemonių rankų higienai, virėjas nepateikė medicininės knygelės ir higienos žinių mokymo pažymėjimo. Neužtikrinamas produktų atsekamumas – rasta produktų be ženklinimo etikečių, kuriems nepateikti įsigijimo dokumentai bei 1,8 kg produktų su pasibaigusiu tinkamumo vartoti terminu.

Įmonei veiklą bus leista atnaujinti tik pašalinus tikrinimo metu nustatytus  trūkumus.


Šiame straipsnyje: kavinėKinrožė

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
skanaus:)

sigis

sigis portretas
ir dar stebitės, kad šią vasarą apsitriedė visa jevropa nuo žalių arba daigintų ožragių, o čia baisi nuobauda už nusikaltimą ir pasikėsinimą į lankytojų sveikatą bei gyvybę tai tik reikalavimas uždėti tinkliukus ant langų ir susitvarkyti iki kito karto. Norėčiau sužinoti kaip buvo nubausti nusikaltėliai?

barmenė

barmenė portretas
Giruliai tai 0 prieš Naikupės gatv.Kinrožę tikrinkit tikrintojai o lankytojai nesiprekinkit oypač nevalgykit ten didelė netvarka
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių