Sužalotas gyvūnas - zoologijos sodo kasdienybė? (foto)

Gausia „Mini Zoo“ gyvūnų kompanija besimėgaujanti Viktorija viename iš aptvarų pastebėjo sužeistą lapę. Jos nuostabai, šį kraujuojantį gyvūną buvo galima pamatyti kartu su kitais gamtininkų centro augintiniais.

Susirūpinusi gyvūnėlio sveikata lankytoja kreipėsi į savininką, tačiau jai buvo atkirsta, kad tai – normalus laukinių gyvūnų gyvenimo procesas.

Edvardas Legeckas, jau daugiau nei 10 metų prižiūrintis šį zoologijos sodą pasakoja, kad  su tokiais atvejais yra susiduriama gana dažnai, tačiau lankytojų akiai tai gana neįprasta. „Tiems žmonėms, kurie tikisi rasti „estetišką paveikslų galeriją“, geriau čia neiti“,- piktinasi jis ir pabrėžia, kad šiuo metu yra lapių poravimosi sezonas, todėl tokios žaizdos – kasdienybė.

Zoologijos sodo savininkas teigia nesėdintis visą parą prie aptvaro, todėl ir nepastebėjęs, kaip „ vienas patinas gavo į kailį nuo kito“.

Paklaustas, ar šis šokiruojantis vaizdas negali išgąsdinti lankytojų, E. Legeckas patikino, kad lapinas šiuo metu yra gydomas atskirai nuo savo gentainių.


Šiame straipsnyje: sužeista lapėZoologijos sodas

NAUJAUSI KOMENTARAI

duokit

duokit portretas
Gyvūnėliams LAIVĘ.Uždrausti zoologijos sodus.

k

k portretas
Daugiau į Minizoo tikrai neisiu. Aš buvau šokeruota, narvė kur buvo pelėdos, o ant žemės buvo gyvi visčiukai.. ir kaip man paaiškinti vaikui ką pelėda valgo, ir kodėl visčiukai ant žemės.

uz

uz portretas
Uz kiek Lapie parduosi? man zmonai ant kaklo kaip tik tiks
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių