Švenčių proga – kritika valdžiai

Didžiųjų metų švenčių proga uostamiesčio valdžia sulaukė ne tik sveikinimų, bet ir kritikos. Buvęs miesto tarybos narys Vytautas Lupeika pasigedo dėmesio pietinei miesto daliai.

"Pavažiuokite Naujakiemio, Mogiliovo, Vingio, Gedminų, Laukininkų gatvėmis. Jos siauros, vingiuotos, visiškai nusitrynęs horizontalusis ženklinimas. Važiuoja visi, kaip kas sugalvoja. Be to, pilna stovinčių, "garažuojamų" automobilių. Automobiliai vienas kitą veidrodėliais braižo. Taip negali tęstis. Reikia kažką daryti", – į miesto tarybą kreipėsi V.Lupeika.

Klaipėdietis taip pat pabrėžė, kad centrinėje miesto dalyje gatvės tvarkingos, atnaujintas horizontalusis ženklinimas. Tačiau ir čia rado trūkumų.

V.Lupeika atkreipė dėmesį į ties K.Donelaičio aikšte esančią pėsčiųjų perėją, kuri kai kuriuos politikus įkvėpė eilėms.

"Perėja vėl nusitrynė. Žmonės nemato, kur galima kirsti gatvę. Jei miesto valdžiai trūksta pinigų, lai grafitininkus pasikviečia. Greitai nupaišys perėją", – patarė klaipėdietis.

V.Lupeikos nuomone, reikia pagaliau pasirūpinti ir K.Donelaičio aikšte.

"Žinoma, ne viskas blogai. Patinka miesto istorinėje dalyje atnaujintos gatvės, pasodinti nauji medžiai. Tikrai didelis darbas padarytas. Atsivėrė graži architektūra. Aišku, kai kuriems namams reikia pasitempti ir apsitvarkyti", – įvertino buvęs tarybos narys.

V.Lupeika džiaugėsi ir dviračių taku Tiltų gatvėje, kur buvo užlyginti tarpai tarp akmenų, tačiau pabrėžė, kad dėmesio reikia skirti ir kitai arterijos daliai.

"Pravažiuoja maršrutiniai taksi, tai baisu, koks garsas", – teigė klaipėdietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip buvo taip ir tebėra Vytautas Lupeika aktyvus,energingas ir pilietiškas.Pasistenkim irgi būti nors šiek tiek visuomeniškesni ,pasislinkti į šalį nuo savo privatumo,nuo savo asmeniškumų - o tai būtų :matyti,suprasti,atjausti,pagelbėti,spręsti...

Anonimas

Anonimas portretas
Rašo ne Vytautas L. :) kaip suprantu mūsų išlaikomi atsakingi valdininkėliai patys nepajėgūs senamiestyje "įvertinti "grindinio nuorūkų dangos , "nemato" kokios būklės gatvės ir t.t. ? Taip , per kabinetų langus nesimato :))))) todėl reikia samdyti asmenis kurie "padarys" analizę ? Manau jei net tiek nesugebate , tai atlaisvinkite darbo vietas , nes esate neverti atlyginimų .... arba samdykite ekspertus už savas lėšas , o ne klaipėdiečių .

Vytautui L

Vytautui L portretas
O kas sakė, kad Jūsų kritika teisinga? Jūs paklausėte argumentų? Jūs atlikote situacijos analizę? Jūs pateikėte apsvarstytus visapusiškai naudingus pasiūlymus? Ne. Nepateikėte, nes tam reikalinga profesionalų komanda, o ne vienas dėdė kuris pats sau labai protingas.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių